Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laktózérzékenyek ti milyen fogamzásgátlót szedtek? És betartjátok a laktóz diétát?
Figyelt kérdés
Olvastam több kérdésnél hogy olyan gyógyszert is szedtek többen amiben volt laktóz de semmi problémájuk nem volt vele. Viszont nekem az orvos azt mondta gond lehet belőle mert nem biztos hogy felszívódik, ezért a nuvaringet írta fel ami nem vált be és szeretnék gyógyszerre váltani. Köszönöm az értelmes válaszokat!2014. jan. 12. 21:30
1/3 anonim válasza:
Yadine-t vagy a tesóját szedtem. Már nem emlékszem pontosan.
2/3 anonim válasza:
Ja és nem tartok be semmilyen diétát:D Sokszor mondjuk inkább kerülöm a tejtermékeket, de ennyi. Fogamzásgátló mellett főleg, mert annak nem tesz jót a hasmenés:)
3/3 anonim válasza:
Én Stodette-t szedtem,illetve próbáltam...Én állandó hasmenéssel küzdöttem miatta,tehát az én szervezetem nem igazán akarta tolerálni a benne lévő laktózmennyiséget. Viszont nincs olyan fogamzásgátló amiben ne lenne laktóz! És betartom a diétát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!