Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell nogyogyaszhoz jarni? Hany eves kortol kell? mit csinalnak ott veled? Fiuknak is kell?
Ígyvan fiúknak menni kell nőgyógyászhoz.:D
A nőgyógyász nézi meg a suncikádat hátha van valami betegséged valamint a méhedet stb..
köszi, ezt a kérdést, eddig rossz kedvem volt, de most már jobb lett neked köszönhetően. :D
fiuknak urológushoz kell menni. XD
koszi a valaszokat :)
de bele nyulnak neked oda ?
igen menni kell! De mivel neked nincs hüvelyed ezért a s..gedbe dugják fel majd az az ultrahangos készüléket, és aztán a manuális vizsgálatot is ott fogják végezni!
Szóval ha szűz vagy még hátulról, én a helyedben gyorsan beavattatnám magam valakivel, mert gáz lesz, ha a nőgyógyász avat be...
:D
Kérdező, mielőtt ilyet kérdeznél: "de bele nyulnak neked oda?" olvass már utána interneten, jó? Ez a kérdésed nagyon szégyenít téged.
Érdekes, hogy a én generációm lányai már tudták 12-14 évesen, hogy mi történik egy nőgyógyásznál. Nem tudom, hogy a mai Bravo és IM magazinokban mi van, de a 90-es években mi onnan tanultunk meg sok mindent, kulturált módon ...
Fiúk oda nem mennek.
Nincs megszabva, hány éves kortól "kell", de javallott amikortól már aktív nemi életed van.
Azért kell nőgyógyászhoz menni, hogy az megnézze, minden rendben van-e odalent, betegségek, stb.
Mit csinálnak? Kenetet vesznek, megvizsgálnak, ilyesmi. És igen, bele is nyúlnak. De túlélhető a dolog, nem kell tőle félni.
Csak hogy egy aránylag normális választ is kapj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!