Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akik óvszerrel védekeznek, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik óvszerrel védekeznek, ti kiveszitek magömlés előtt a péniszeteket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 10:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

De tényleg az volt rajta, hogy megölés előtt. Azt hiszem, de akkor most már megnézem majd megint. :D

Hátha csak benéztük mindketten, aztán meg lehetne győzni, hogy élvezzen nyugodtan belém. :)

Meg mondtam neki azt is, hogy majd felfújjuk, aztán ha gáz van, még mindig ott az esemény utáni, de azt mondja, hogy nem akarja, hogy akkora adag hormonnal traktáljam a szervezetem.

2014. jan. 10. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:
De, nem a legjobb érzés előtte kivenni, de még mindig jobb, mintha 9 hónap múlva egy életre megmaradó "élményben" lenne részed. Önkontroll meg nem nehéz. Pasiból vagyok, én tudok magamon uralkodni mindig, pedig imádok szexelni :D
2014. jan. 10. 11:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Dehogy húzom ki magömlés előtt, ha már rajtam van az óvszer.

Ezt a baromságot.... Mi van ha... Ha elüt a vilamos, belém csap a villám..

Nagyobb az orgazmus is, ha nem húzom ki, még pár lökés..

2014. jan. 10. 11:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Állandó kapcsolatnál ezt le kell tisztázni.
2014. jan. 10. 11:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy sosem fogja teljesen élvezni a szexet a srác ha folyton azon fog izguln, hogy mi lesz ha...

Nagyon minimális az esélye a gumival a bajnak, és igen illúzió romboló a kihúzás, de maga a gumi is az, szóval csak tetőzi a dolgot.

2014. jan. 10. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktuk. Az ember csak akkor veszi ki, ha ő is elmegy. Azért van az óvszer.
2014. jan. 10. 13:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem, hisz erre van. Valóban jobb a puncziban "végigvinni a dolgokat".
2014. jan. 10. 14:07
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megpróbálom meggyőzni, hogy nem leszek attól terhes, ha nem veszi ki. :)
2014. jan. 10. 14:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Na, nem kellett nagyon győzködni, azóta mindig belém élvez. :)
2014. márc. 27. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!