Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik óvszerrel védekeznek, ti kiveszitek magömlés előtt a péniszeteket?
Mi óvszerrel védekezünk.
Párom orgazmusa után kijövök, hanyatt fekszem és a kezével-szájával intéz el.
Tehát magömlés előtt kiveszem.
ha ovszer van rajtam, miert vennem ki magomles elott?
azert van az ovszer, hogy abba menjen a cucc :)
ha mindent jol csinaltok, akkor nem kell aggodni a balesetek miatt. megfeleloen nedves p***i es normalisan felhuzott gumival nagyon nagyon nagyon kicsi az esely a muszaki hibara :)
Köszi a válaszokat!
Utolsó, én is így gondolom, de mindig azt mondja, hogy mi van, ha lyukas a gumi vagy kiszakad... :S
Meg hogy a használati útmutató is azt írja, hogy vegye ki magömlés előtt.
És igazából én ilyet még nem is hallottam, azt hittem, hogy az óvszer+megszakítás ilyen "extra" védekezési mód, de tényleg rajta van a használati útmutatón.
De ez nem "illúzióromboló"? :S
Mármint nem tudom, nem vagyok férfi, de így belegondolva nem lehet túl jó mindig kihúzni.
Azon nem az van, h magömlés UTÁN azonnal ki kell húzni? Én mintha azt olvastam voltam.
Utána több pasim is megnézte a gumit, volt aki vizet engedett bele h nem szivárog e, és volt aki felfújta :). Sose volt lyukas
8-as, de igen :)
magomles utan, mielott elkezd lankadni. ki kell huzni. de nem magomles elott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!