Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegendő oknak bizonyulhat a művi meddővé tételhez, ha a termékenységi vizsgálaton roncsolt/terméketlen petesejtet állapítanak meg?
Figyelt kérdés
továbbá nem kizárt az endometriosis sem. súlyos görcsök, hányás, hasmenés, fájdalmas együttlét, alvadt sötét vér.
súlyos felfázás után, mentem el termékenységi vizsgálatra. kíváncsi vagyok.
nem akarok már tovább szenvedni feleslegesen. és még időben megtudom szokni, h nem lesz gyermekem. Továbbá nagy súly hullana le a vállamról, h nem lehet.
20/N.
2014. jan. 7. 18:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem. A művi meddővé tétel – ha meg is csinálja valaha valaki neked – az egészségi problémáidat nem oldja meg.
Rendben, hogy most nem szeretnél gyereket, de fiatal vagy még. A gondolkodásod 10-15 év alatt rengeteget fog változni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm. akkor nem támogatja a Tb ebben az esetben. 10 év mulva meg már veszélyeztetettnek lennék ítélve. mozdony vezetői állás mellől meg ha össze jön, nem nagyon lehet gyereket vinni suliba. ha 04:20 ra megyek, és húzok 12 órát, akkor nincs kecmec. gyesre meg nem mennék el.
2014. jan. 7. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!