Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehet hízni a fogamzásgátlótól?
és eggyáltalán 100%-os biztonságot nyújt? :o
hogyan lehet be szerezni és kell nőgyógyászhoz menni?
mik a hatásai?
nyújt
mindenképp beszélj a nődokiddal!
Nem, semmi nem nyújt 100%-os védelmet, de majdnem...
A fogamzásgátló tabik Pearl indexe 0,1-0,5, ami annyit jelent, hogy ezer nőből, aki így védekezik, helyes használat mellett 1-5 esik teherbe egy év alatt. Plusz ehhez jönnek a helytelen szedés miatti terhességek (kimaradt szem, hasmenés, hányás, antibiotikum szedése).
De az egyik legbiztonságosabb! Nőgyógyász írja fel, előtte kell pár vizsgálat.
Hízás, egyéb mellékhatások személyfüggő, általában olyankor szólni kell, és írnak fel mást.
Utolsó, ne mondd már nekem, hogy egy 14 éves szervezetének nem tesz rosszat a fogamzásgátló!!
Kérdező: én 18 éves koromban kezdtem el szedni, ugyanis ez 1, nagy felelősség, folyamatosan rendszeresen kell szedned 2, sokáig féltem a mellékhatásoktól és nem akartam 15-16 évesen szenvedni a tablettaváltásokkal 3, hatalmas adag hormon, ami egy életre tönkreteheti a hormonháztartásodat, ha esetleg olyan tablettát kapsz, ami nem megfelelő számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!