Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szomorú vagyok. Lehet terhes lettem? Fogamzásgátlót szedek.
Figyelt kérdés
Rezia-t szedek,az első két szemet nem vettem be,nem tudtam kiváltani.Most úgy néz ki nem jön meg a megvonásos vérzésem.Holnap veszem be a következő levél 1.szem tablettáját.Egyébként +1hétig az 1. szem tablettától,megszakításosan szeretkeztünk.Semmi tünetem nincs,sem terhes,sem mensi előjel. :( biztosan el kell vetetnünk sajnos,ha mégis :(((2014. jan. 1. 19:27
11/18 anonim válasza:
Bsszus, szerintem ezt most nagyon benéztétek :( Tényleg sajnálom, mert normálisnak tűnsz...
Viszont lehet támogatást igényelni abortuszra. Tesztelj holnap reggel már..
12/18 A kérdező kommentje:
Holnap veszek tesztet.Azért még reménykedem,hátha reggel megjön.
2014. jan. 1. 20:13
13/18 anonim válasza:
"Rezia-t szedek,az első két szemet nem vettem be,nem tudtam kiváltani."
Ilyen esetben a kihagyást megelőző héten történt aktusból is összejöhet a gyerek, a tájékoztató említi.
A rezia ugyebár 24+4-es.
Bevetted mind a 24 hatóanyagos tablettát, vagy csak 22-t?
Ha csak 22-t, akkor MOST a szünetben sem vagy védett és nem leszel a következő levél első hetén sem.
Erre ügyelj, ha "megúsznád".
14/18 A kérdező kommentje:
Bevettem mind a 24szemet.Egyébként csak nem jött meg,pedig reménykedtem.Dél óta enyhe menzesz görcseim vannak.Este 7-kor szoktam bevenni a tablettát,nem hiszem hogy 1óra alatt megjönne :(
2014. jan. 2. 17:51
15/18 anonim válasza:
Ezek szerint... :(
Ha tesztelsz, mindenképp írj, akár privibe is.. Érdekel, hogy mi van veled...
16/18 anonim válasza:
Én is így lettem terhes. Gondolkodj az abortuszon.
17/18 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok.Teljesen bepánikoltam.Nem is tudom mit mondjak barátomnak.Félek az abortusztól,vállalni 1év múlva tudtuk volna.Nem tudom mit tegyek.
2014. jan. 4. 19:44
18/18 anonim válasza:
Mindenképpen mondd el neki minél előbb, őszintén és egyszerűen! Hidd el, máris könnyebb lesz, mert ő ott lesz melletted, és segíteni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!