Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon szomorú vagyok. Lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szomorú vagyok. Lehet terhes lettem? Fogamzásgátlót szedek.

Figyelt kérdés
Rezia-t szedek,az első két szemet nem vettem be,nem tudtam kiváltani.Most úgy néz ki nem jön meg a megvonásos vérzésem.Holnap veszem be a következő levél 1.szem tablettáját.Egyébként +1hétig az 1. szem tablettától,megszakításosan szeretkeztünk.Semmi tünetem nincs,sem terhes,sem mensi előjel. :( biztosan el kell vetetnünk sajnos,ha mégis :(((

2014. jan. 1. 19:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán figyeltetek oda az igaz... Lehet.
2014. jan. 1. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
Te nem tünsz butának,mint a többi leányzó,aki a terhességéről kérdez.Már abból is látszik ahogy a kérdést feltetted.Mindenképp menj el nőgyógyászhoz.Mást sajnos nem tudok mondani.De mindenképp jó jel,hogy nincs semmilyen tünet.A fogamzásgátló egyébként is hatással van a menstruációdra.Szurkolok egyébként,hogy ne legyél terhes.
2014. jan. 1. 19:34
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Szóval eleve tudtad, hogy nem rendeltetésszerűen kezded el szedni a tablettát, de megszakításosan álltatok neki védekezni? Tudok gratulálni! Ilyenkor minimum eszetekbe jut, hogy ÓVSZERREL védekezzetek, ha már a tabletta nagy valószínűséggel egyáltalán nem véd az első hónapodban.

Ha megtehetnétek, hogy megtartjátok a babát, akkor is inkább el kéne vetetnetek, ilyen agyi kapacitással ne szaporodjatok.

2014. jan. 1. 19:34
 4/18 Moszuke ***** válasza:
a betegtájékoztató amúgy szerencsére nagyon jól szájba rág minden eshetőséget. olvasgasd azt át lécci és kövesd azt amit benne írnak.
2014. jan. 1. 19:35
 5/18 anonim ***** válasza:

Amikor kihagytad a tablettát, akkor már a szünetben sem voltál védett + utána min 1 hétig!

A megszakítás semmit sem ér, tehát a válaszom.. Lehetsz terhes..

2014. jan. 1. 19:42
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor most a ciklusod hanyadik napján vagy? Most kezdted el szedni, vagy már korábban is szedtél? Azt javaslom, hogy most legyél picit türelmes, lehet, hogy csak kicsit megzavarodott a hormonrendszered. Vegyél holnap egy terhességi tesztet és akár +, akár -, ha nem jön meg hétfőig, menj el dokihoz is.
2014. jan. 1. 19:46
 7/18 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzetünk nem engedné.Bár együtt élünk,teljesen elmegy minden pénzünk bérletre,rezsire,ételre,benzinre.Nincs 5000ft-unk hónap végén.Szégyennek tartanám szülőkhöz költözni,az ő nyakukra szülni gyereket,nem beszélve a baba életéről.Más részről tisztában vagyok a tájékoztatóban leírt utasításokkal.Azért nem vettünk óvszert,mert bár a megszakítás nem védekezés,a tájékoztató nem említi hogy hatástalan a tabletta,nem teljes a védelem ennyi.Ha más védekezés nélkül,megszakításosan nem esik teherbe,nem hiszem hogy hűde felelőtlenek lettünk volna.Odafigyeltünk,időben kivette,nem is értem..
2014. jan. 1. 19:54
 8/18 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, ilyen értelemmel minek dugtok. "nem teljes a védelem" igen is azt jelenti, hogy akármikor teherbe eshetsz. Tudok gratulálni.
2014. jan. 1. 19:56
 9/18 A kérdező kommentje:
1éve szedem.Ma van az utolsó placebo tabletta,holnap a következő levél 1. szem tablettáját kell bevennem.
2014. jan. 1. 19:57
 10/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos mindig vannak, akik mindent jobban tudnak, ne hallgass rájuk. Mindenkivel előfordulhat ilyesmi, nem vagyunk tévedhetetlenek. Csinálj tesztet, menj el nőgyógyászhoz és te is megnyugodhatsz. Ne aggódj, minden megoldódik és felelősségteljesen viselkedsz.

2014. jan. 1. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!