Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tegnap lefekudtem a baratommal de az elejen nem hasznaltunk ovszert .. Nem ment belem de amikor meg anelkul csinaltuk csipest ereztem belul ( meg sosme csinaltam ovszer nelkul) aztan felhuztuk az ovszert es ugy tovabb... Nem tudom menstruacio utan hany nappal kb 5. lehet.. A menstruaciom kb mindig ugyanakkor van 1-2 nap elteressel

2014. jan. 1. 18:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Keveseknek nem változó, mégis tudják.

A válasz az lett volna például, hogy:

- 27-30 napra szokott

és (másik fontos része a válasznak)

a 11. napon üzekedtünk.

Mert kicsikém abból, hogy a vérzésed után kb. 5 nappal, se mondja meg SENKI rajtad kívül, hogy az hanyadik nap volt.

Ugyanis vérezhet valaki 3, de akár 8 napig is.

Dereng már?

És ne legyen nagy a szád! Hiába hiszed, NEM, NEM mindenki volt ilyen felelőtlen hülye, mint te, fiatalkorában.

2014. jan. 2. 19:34
 22/32 anonim ***** válasza:
Látod? más is megmondja, hogy veled van a gond.
2014. jan. 2. 19:37
 23/32 paradicsom31 ***** válasza:
Lehetsz... De nem gyakorin kéne kérdezni, hanem anyukával elmenni szépen a nőgyógyászhoz, és ott majd minden kiderül.
2014. jan. 2. 23:43
 24/32 A kérdező kommentje:
jelentem, elmentem nőgyógyászhoz, elmondtam mivan, azt mondta nem hiszi, ne vegyek gyógyszert. de nagyon okos itt mindenki.....
2014. jan. 4. 00:18
 25/32 A kérdező kommentje:
nem tudom miért szabályszerű, hogy ellenségesen kell hozzám beszélni mint egy marék szeméthez, de baromira köszönöm az iszonyú segítő kész kommenteket... 2 éve szexelek sosem volt gond msot bebasztam és 3 percig nem használtunk óvszert.. hű bmeg kövezzetek meg.. még 1 ilyen ellenséges bagázst jó isten.
2014. jan. 4. 00:22
 26/32 anonim ***** válasza:

Írtam már, ha hülye voltál ne hogy már dícséretet várj főleg, hogy még 18 éves sem vagy.

van pár csaj haverom 17-21 között, akik folyton csinálják, de még 1x nem volt ehhez hasonló gondjuk, valószínűleg nekik vannak annyi sütnivalójuk, hogy tudják mit csináljanak.

Meg kb mint, kiírnám, hogy balta áll a fejembe és éppen rohadtul vérezik, szerintetek elmúlik vagy menjek orvoshoz?

mire megírja valaki, hogy hülye vagy takarodjá orvoshoz már késő lesz.

csak, hogy érzékeld a dolgot, ha ilyen gyanú áll fenn valszeg az első az orvos, nem pedig a gyakorikérdések, főleg ha még azt sem tudod, hogyan mikor és hogy jön meg neked...

reméltem érted.

2014. jan. 4. 10:12
 27/32 anonim ***** válasza:

" elmondtam mivan, azt mondta nem hiszi,"

Most mondjam, kiscsillag, hogy hinni a templomban kell? :D

Tehát 5 nappal a menzeszed után (ami kb. 10-12. ciklusnap lehet) megszakításból (mert ez az, tökmindegy, hogy hányszor dugta be) az orvos szerint nem lehet gyereked.

Ha mégis lesz, ő fogja felnevelni?

Van, akinek a menstruáció ALATTI aktusból, megszakított aktusból is összejön!

Van, aki pharmatex és megszakítás kombinációja mellett is terhes lesz.

Van, aki fogamzásgátló RENDES szedése mellett is.

De nem, TE nem eshetsz teherbe a valószínűsíthető ovulációdhoz közeli időpontban.

Reméljük tényleg megúszod, mert brit kutatások szerint annál hülyébb lesz a gyerek, minél hülyébb az anyja.

2014. jan. 4. 15:55
 28/32 A kérdező kommentje:

Nem dicseretet kertem,nem tamogatast szimplan azt hogy normalisan beszeljetek velem... Mi vagyok en kutya? Most hagyjuk hogy meg az is okosabb nalam nem ertem miert nem lehet a mondandotokat emberhez melto szavakba onteni... Ahelyett hogy basztatnatok szorulhatna nemi empatia beletek ( akkor is ha hulyenek tartotok) mert rohadtul nem helyes olyasvalakit biralnotok akit nem ismertek... Mindenki hibazhat.. Valoan ez egy nagy hiba . De akkor ebbol tanulok.. Nem bantani kell hanem

A kerdesemre valaszolni... En is remelem hogy nem lesz most baj.... Par nap mulva veszek tesztet es kiderul.. Addig is varom a normalis valaszololat!

2014. jan. 5. 03:38
 29/32 A kérdező kommentje:
Teszem hozza most van peteeresem mert ilyenkor faj a hasam. 5dike hajnalan... Eselyek? Tudom hogy elél bennem a sperma egy ideig . Meddig pontosan?
2014. jan. 5. 03:41
 30/32 anonim ***** válasza:
Azért, mert unjuk, hogy napi szinten történik ilyen és minden 3. ki is ír ide az okos ember, mert itt várja a megváltást.
2014. jan. 5. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!