Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Keveseknek nem változó, mégis tudják.
A válasz az lett volna például, hogy:
- 27-30 napra szokott
és (másik fontos része a válasznak)
a 11. napon üzekedtünk.
Mert kicsikém abból, hogy a vérzésed után kb. 5 nappal, se mondja meg SENKI rajtad kívül, hogy az hanyadik nap volt.
Ugyanis vérezhet valaki 3, de akár 8 napig is.
Dereng már?
És ne legyen nagy a szád! Hiába hiszed, NEM, NEM mindenki volt ilyen felelőtlen hülye, mint te, fiatalkorában.
Írtam már, ha hülye voltál ne hogy már dícséretet várj főleg, hogy még 18 éves sem vagy.
van pár csaj haverom 17-21 között, akik folyton csinálják, de még 1x nem volt ehhez hasonló gondjuk, valószínűleg nekik vannak annyi sütnivalójuk, hogy tudják mit csináljanak.
Meg kb mint, kiírnám, hogy balta áll a fejembe és éppen rohadtul vérezik, szerintetek elmúlik vagy menjek orvoshoz?
mire megírja valaki, hogy hülye vagy takarodjá orvoshoz már késő lesz.
csak, hogy érzékeld a dolgot, ha ilyen gyanú áll fenn valszeg az első az orvos, nem pedig a gyakorikérdések, főleg ha még azt sem tudod, hogyan mikor és hogy jön meg neked...
reméltem érted.
" elmondtam mivan, azt mondta nem hiszi,"
Most mondjam, kiscsillag, hogy hinni a templomban kell? :D
Tehát 5 nappal a menzeszed után (ami kb. 10-12. ciklusnap lehet) megszakításból (mert ez az, tökmindegy, hogy hányszor dugta be) az orvos szerint nem lehet gyereked.
Ha mégis lesz, ő fogja felnevelni?
Van, akinek a menstruáció ALATTI aktusból, megszakított aktusból is összejön!
Van, aki pharmatex és megszakítás kombinációja mellett is terhes lesz.
Van, aki fogamzásgátló RENDES szedése mellett is.
De nem, TE nem eshetsz teherbe a valószínűsíthető ovulációdhoz közeli időpontban.
Reméljük tényleg megúszod, mert brit kutatások szerint annál hülyébb lesz a gyerek, minél hülyébb az anyja.
Nem dicseretet kertem,nem tamogatast szimplan azt hogy normalisan beszeljetek velem... Mi vagyok en kutya? Most hagyjuk hogy meg az is okosabb nalam nem ertem miert nem lehet a mondandotokat emberhez melto szavakba onteni... Ahelyett hogy basztatnatok szorulhatna nemi empatia beletek ( akkor is ha hulyenek tartotok) mert rohadtul nem helyes olyasvalakit biralnotok akit nem ismertek... Mindenki hibazhat.. Valoan ez egy nagy hiba . De akkor ebbol tanulok.. Nem bantani kell hanem
A kerdesemre valaszolni... En is remelem hogy nem lesz most baj.... Par nap mulva veszek tesztet es kiderul.. Addig is varom a normalis valaszololat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!