Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tegnap lefekudtem a baratommal de az elejen nem hasznaltunk ovszert .. Nem ment belem de amikor meg anelkul csinaltuk csipest ereztem belul ( meg sosme csinaltam ovszer nelkul) aztan felhuztuk az ovszert es ugy tovabb... Nem tudom menstruacio utan hany nappal kb 5. lehet.. A menstruaciom kb mindig ugyanakkor van 1-2 nap elteressel

2014. jan. 1. 18:27
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehetsz...miért ne lehetnél?
2014. jan. 1. 18:28
 2/32 anonim ***** válasza:

Röviden: lehetsz, de nagyon minimális az esélye!

Ne parázz rá, szerintem nincs baj.

2014. jan. 1. 18:29
 3/32 A kérdező kommentje:
Vegyek be esemeny utanit? Holnap tudok csak elmenni erte es parazok a hatasaitol ugy tudom nagyon eros es azt nem akarom hogy kitudodjon
2014. jan. 1. 18:30
 4/32 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem tudtok normálisan szexelni akkor ne csináljátok... -.-
2014. jan. 1. 18:32
 5/32 A kérdező kommentje:
Nem kell az ilyen valasz, eddig mindig csak ovszert hasznaltunk csak most nem es most is csak az elejen nem es ki vagyok akadva nem kell itt is idegesiteni..
2014. jan. 1. 18:34
 6/32 anonim ***** válasza:
Csak most nem -ez édes, csak pont most leszel terhes azt kész.
2014. jan. 1. 18:36
 7/32 Moszuke ***** válasza:

elvileg nem kéne terhesnek lenned, mert nem várta egyik petéd sem, hogy betalálja egy rossz kis ondócska.

a csípő érzés viszont nem hangzik túl jól..

2014. jan. 1. 18:37
 8/32 A kérdező kommentje:
mit nem lehet érteni azon, hogy a negatív kommenteket nem kérem? én bejegyzésem, én megcéloztam ennek egy közönséget és ez nem a rossz indulatú, okoskodó emberek köre.. köszönöm. kérdés: menjek holnap esemény utániért?
2014. jan. 1. 18:38
 9/32 A kérdező kommentje:
többieknek köszönöm
2014. jan. 1. 18:39
 10/32 anonim ***** válasza:
beléd hugyozott
2014. jan. 1. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!