Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tegnap lefekudtem a baratommal de az elejen nem hasznaltunk ovszert .. Nem ment belem de amikor meg anelkul csinaltuk csipest ereztem belul ( meg sosme csinaltam ovszer nelkul) aztan felhuztuk az ovszert es ugy tovabb... Nem tudom menstruacio utan hany nappal kb 5. lehet.. A menstruaciom kb mindig ugyanakkor van 1-2 nap elteressel

2014. jan. 1. 18:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Remélem nem azt gondoltad, hogy a hülyeségedet majd mindenki pozitív dolgokkal fogja illetni, hogy ügyes kislány vagy...
2014. jan. 1. 18:59
 12/32 A kérdező kommentje:
emberileg remélem nagyon szégyelled magadat.. egy ember társadnak problémája van, szorong tőle és izgul, mert lehet, hogy az egész élete tönkre megy. egy unatkozó estéden viszont kötelesnek érezted magad, hogy pont ezt az embert kell szekálnod, mert nem éled túl, ha nem okozol még 1 kicsit stresszt neki.. hát remélem büszke vagy te egy nagyon jó ember vagy.. én viszont egy gyerek. nem tudom te hány éves vagy és most jöhet az oltás, hogy ne szexeljek de 3 éve van barátom és eddig minden oké volt, most túl lőttünk a célon, igen, tudom, szönryű, hülye vagyok, de ha ezen túl tudjátok magatokat tenni ( mert nem tudom nektek miért fáj elfogadni, hogy idiótaságot csináltam és MUSZÁJ szóvá tenni..) akkor válaszolhattok a kérdésre: MENJEK ESEMÉNY UTÁNIÉRT? 16 éves vagyok.. kiadják?
2014. jan. 1. 19:04
 13/32 A kérdező kommentje:
én is tudnálak piszkálni, mert miért azzal töltöd a szabad időd, hogy gyakori kérdéseken idegesíted a népet de akkor sajnos egy szinten lennék veled, így megkérlek, hogyha van ép tanácsod, javaslatod azt kérlek mond, de ha ennyire telt belőled, és az empátiádból akkor tekerj lejjebb és mást fárassz.
2014. jan. 1. 19:06
 14/32 anonim ***** válasza:

embertársunk hülye volt és a vállalni kell a tettek következményét, ami miatt te épp be vagy tojva.

Csináld ésszel és felelősséggel és akkor talán nem lenne probléma...

de gondolom sokkal egyszerűbb saját hülyeséged miatt mást leszúrni, én csak megmondtam a frankót, hogy ilyen felelőtlen és buta vagy a szexhez akkor ne csináld vagy legalább gondolkoznál előtte...

inkább ezen agyalj, azt engem meg lehet bunkózni, nem nagyon izgat, teli a világ ilyen butákkal, itt az ideje kicsit az orruk alá dörgölni, hogy észbe kapjanak végre.

2014. jan. 1. 19:32
 15/32 anonim ***** válasza:
Amúgy meg kiadják a bogyót, nincs kórhoz kötve.
2014. jan. 1. 19:35
 16/32 anonim ***** válasza:
*korhoz
2014. jan. 1. 19:35
 17/32 anonim ***** válasza:

"Nem tudom menstruacio utan hany nappal kb 5. lehet.. A menstruaciom kb mindig ugyanakkor van 1-2 nap elteressel"

Vezesd a menstruációdat és számold a ciklusnapokat, mert így NEM lehet rendesen tanácsot adni!

Kettő információ kellene hozzá:

-átlagos ciklushossz

és

-hányadik ciklusnapon történt az eset

ciklushossz: a menstruációd 1. napjától a következő menstruáció első napja előtti napig

Egyébként lehetsz, menj, és kiadják!

(A másik: gyereknek tartod magad, akihez kedvesen, türelmesen kellene beszélni? Akkor kérlek, NE játszd a felnőttek játékát!)

2014. jan. 1. 22:29
 18/32 A kérdező kommentje:
22.- én jött meg és 1-2 nap változással mindig ugyanazon a dátumon van.. vagy előbb vagy hamarabb van azaz eltérés..
2014. jan. 2. 13:12
 19/32 anonim ***** válasza:
Ez nem válasz.
2014. jan. 2. 13:14
 20/32 A kérdező kommentje:
magyarán nem tudom a ciklusom, mert változó, hogy hány nap eltéréssel jön meg..mi nem válasz ezen?
2014. jan. 2. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!