Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik óvszer fajtát javasolná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik óvszer fajtát javasolnátok olyan párnak, akiknél hajlamos kiszakadni?

Figyelt kérdés

Lifestyles extra safe-t is sikerült már elszakítani...

(Tabletta sajnos nem jöhet szóba)

2014. jan. 1. 14:27
1 2
 1/16 Tarnolf ***** válasza:
0%
Nem tudom, de ha más fajta sem jó, akkor próbáljatok 2 gumival egyszerre, kényelmetlen, de ha nincs más, megteszi ez is.
2014. jan. 1. 14:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Durex Elite. Akárhogy próbáltam nem sikerült kiszakítani.
2014. jan. 1. 14:30
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a hiba nálatok van,küszöböljétek ki

vagy 2gumi

2014. jan. 1. 14:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Én Lifestyles Skynt használok még sosem szakadt. (Ellenben vmi drogériás vacak már igen.) Nem latexből készül mint a Lifetles extra safe szóval egy próbát szerintem megérne :) 23/F
2014. jan. 1. 14:31
 5/16 anonim ***** válasza:

Változtatni kell a partner stílusán. Mert ha többféle márka, többféle gumija "is" kiszakadt akkor bizony nem tud dugni.

Bocs de ez az igazság.

2014. jan. 1. 14:39
 6/16 anonim ***** válasza:

Olyat, amelyiknek a használati utasítását hajlandóak vagytok elolvasni.

Mi anno Durex Elitet használtunk, sosem szakadt ki.

Aki meg a két gumit javasolja, menjen vissza legózni, mert két gumit nem szabad egyszerre használni, mert könnyebben elszakad, és nagyobb lesz a teherbeesés esélye.

2014. jan. 1. 14:46
 7/16 anonim ***** válasza:

Azért ha többet is próbáltatok és mindegyiknél volt szakadás, akkor szerintem ti nem tudjátok normálisan használni. Jó néhány évig használtam, használunk a jelenlegi párommal is gumit, de még soha nem szakadt ki a gumi.

Mi egyébként Masculant használunk. De használtam már Lifestyles-t is, az sem szakadt ki soha.

2014. jan. 1. 15:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Tudjátok, hogy hogy kell helyesen felhelyezni?
2014. jan. 1. 15:03
 9/16 A kérdező kommentje:
A felhelyezéssel nincs gond. Vagy ha van is, annyi, h nehéz legörgetni, mert a páromnak átlagnál nagyobb méretei vannak.
2014. jan. 1. 15:07
 10/16 anonim ***** válasza:

Akkor meg vegyetek eleve nagyobb méretű óvszert!

Akkor ha az átlagosnál nagyobb a mérete, akkor nem csoda, hogy eleve kiszakadnak a normál méretre gyártott óvszerek. Azért szakadnak ki, ha éppen tényleg normálisan használjátok, mert kicsi. Akkor szerezettek be olyan helyről óvszert, ahol árulnak nagyobb méretűt is!

2014. jan. 1. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!