Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradt a barátnőmben az óvszer, lehet terhes e miatt?
Figyelt kérdés
Most történt velünk először ilyen és nem tudjuk hogy mi legyen, mert még soha semmilyen tablettát nem szedett és ha most bekapna egyet lehet nem tenne neki jót viszont a sperma benne volt az óvszerben és mikor kihúztam a farkam akkor maradt benne kb 1 percre.2013. dec. 27. 23:49
1/9 anonim válasza:
Ha nem folyt ki akkor szerintem nincs gond.
3/9 anonim válasza:
már volt tavaly ilyen kérdés, olvass vissza.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy kifolyt mert általában szeretkezés után megszoktam nézni az óvszer hogy ki lyukat-e és akkor szoktam látni mennyi sperma van benne és most is annyi volt (a sperma táska vagy hogy nevezik tele volt) csak mi van akkor ha egy kicsi netalán kifolyt :/
2013. dec. 27. 23:53
5/9 anonim válasza:
Ilyen esetekre van esemény utáni tabletta. Biztos ami biztos alapon.
6/9 anonim válasza:
Még ha ki is folyt sem biztos hogy teherbe esel, de bármit is mondunk, a végkimenetelt nem tudjuk befolyásolni, és felelősséget sem tudunk vállalni.
8/9 csokikocka18 válasza:
Eseményutáni tabletta az a biztos ezel én is majdnem megjártam
9/9 anonim válasza:
Mibe kerülne, ha normálisan használnád azt a nyamvadt óvszert és nem hoznád szar helyzetbe a barátnődet???
ALAP, hogy odafogod az óvszert a himbilimbidhez, amikor kihúzod!
Igen, lehet terhes. Egy cseppben is millió kisfickó úszkál, szemmel pedig nemigen mondod meg, hogy egy csepp sem hiányzik az óvszerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!