Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esemény utáni tabletta? Csak nőgyógyász irathatja fel? Ha bemegyek patikába és kérek akkor úgy nem adnak?
Ennyi sok okostojás balfaszt.
20 vagyok amúgy, és tényleg rohadtul nemérdekel mi lesz vele, ugyanis csak a szex miatt tartom. Hol fog engem érdekelni, hogy mi lesz vele később? Sok törékeny lelkű faszjancsi. Tisztában vagyok vele hogy évente csak 1 ajánlott és az is sok, de ő úgy tudja, hogy szabad amennyit csak kell én meg nem fogom megmondani neki, hogy tönkrebassza magát vele mert nekem így jobb. Franc televan a gumival már. A dugásnak az a lényege, hogy érezd a farkadon a puncit és ne valami műanyag szar dörzsölgesse...pffff
hidd el kisöreg,ha te nem mondod meg neki,majd az orvos vagy a gyógyszerész felvilágositják...szal ne örülj előre...egyik csaj sem hülye hogy olyat szedjen rendszeresen ami totál kiüti...
egyébként pont ezért ajánlottam a pharmatexet,mert azt a csaj berakja és te nem is érzed és lehet gumi nélkül is!!! De ne legyél ennyire köcsög mert sztem igy egy csajt se fogsz tudni rendszeresen kúrni,mert mind ott fog hagyni!! Bár az jobb is lesz nekik...eszem megáll...
Én azt mondom, hogy amelyik lány hagyja, hogy ez a kis köcsög megdugja gumi nélkül, akkor az se különb, és megérdemli, hogy terhes legyen vagy összeszedjen valami szart.
Nem kell az ilyen csajokat félteni, hogy jaj, szegény kislány.
Én 25 éves csaj vagyok és érdekes, nekem még nem volt dokgom ilyen szarrágó pasival, és 6 éve élek párkapcsolatban és nem kell más pöcs!
Úgyhogy amelyik lány lefekszik ezzel a kis pöccsel, az olyan is, és magára vessen...
Szegény kérdező,rólad meg itt teljesen elfeledkeztünk...:D
Tehát a válasz:elvileg nőgyógyász irja fel,de ha pl.hétvégén történt a baleset,akkor az ügyeleten is felirnak.Minden kórházban van ügyelet gondolom a nőgyógyászaton is.De asszem háziorvos is felirhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!