Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Maradhatott terhes a baratnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradhatott terhes a baratnom Escapelle tablett bevetele utan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A parommal szex kozben elszakadt a gumi.Elmondom pontosan mi is tortent.Elotte mar csinaltuk egy masik ovszerrel,aztan csereltunk ovszert es ujra nekifogtunk. Kb 40 percig nyomtam,de nem jott az elvezet,ezert kivettem,majd ujra betettem.Ekkor az ovszer nyomban kiszakadt,egybol ki is vettem. Az ovszerben ondo nem volt,max elovaladek.Ez este fel8 korul tortent,meg aznap este 9-kor a parom bevette a tablettat. A paromnak az eset elott egy nappal jart le a havi verzese. Tegnap,6 napra a tabletta bevetele utan apro verzes jelentkezett. A kerdesem az lenne,hogy maradhatott-e terhes a lany? Illetve a kesobbiekben egy terhessegi tesztet elhasznaljunk-e? Az eset ota nem tudok aludni,a szuleim megnyugtattak,hogy nem lesz baj,de masok velemenyere is kivancsi lennek.

Elore is koszonom a valaszokat,

Nagyon sokat segitetek!:)

2013. dec. 25. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ezek után a barátnőd terhes maradt, az a rekordok könyvébe illő eset. Ne parázz! Boldog karit
2013. dec. 25. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen baleset annyi különbséggel, hogy élvezés után kivettem a farkam és akkor vettem észre, hogy hoppá, nincs rajtam óvszer, lejött rólam. Az óvszert szerencsére sikerült kivadásznom a nuniból egy pillanat alatt, viszont sperma nem volt benne.. Néhány órával később írattunk esemény utánit és semmi gond nem történt. :)

Azért azt tartsd észben, hogy a barátnőd menzesze lehet, hogy hónapokig nem fog rendesen beállni a sok hormontól, ami a gyógyszerben van és lehetnek más mellékhatásai is.

2013. dec. 25. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos van egy jó barátnőm, akinél nem működött az esemény utáni tabletta. Escapelle nevű tablettát írt fel neki az orvos, amit be is vett, majd 2 hétre rá kiderült, hogy nem hatott... És állítólag nem ő volt az egyetlen, akinél ez a típusú tabletta nem vált be.
2014. jan. 29. 21:30
 4/4 anonim válasza:
Hát nem ő volt az egyetlen.. 3 hete vettem be. Most terhes vagyok..
2014. febr. 6. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!