Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 honapja bevettem egy sürgösségi tablettát. Lesz töle bajom ha most megint beveszek egyet? (tudom hogy nem tesz jot)
Ha tudod, miért kérdezed?
Félévente lehet egyet, úgyhogy ha indokolt, beveheted. Ha mindenképpen abortuszra mennél, ha besikerülne, akkor inkább ez. Ez kevésbé árt, mint a műtét.
De mindenképpen változtass az eddigieken, hogy nehogy még egyszer így járj! Mit csesztél e? Nem védekeztél vagy nem jól védekeztél? Találd meg az okot, és korrigáld!
Ez olyan jó, hogy csak úgy beveszel egyet. Írd már le nekem légyszíves, hogy az véletlenül nem vényköteles? Véletlenül nem orvosnak kell kiírnia? Vagy rendelkezel csak úgy otthon vele?
Egyébként évente 2-szer ajánlott maximum bevenni és akkor is kb. fél év elteltével.
De most őszintén! 7 hónap különbséggel 2 baki? Miért nem lehet normálisan védekezni? Szedj fogamzásgátlót, vagy használd előírás szerint a gumit! És nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!