Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása után ti mit tapasztaltatok?
A következő menstruációtok ugyanakkor jött meg? Egyéb?
1,5 évig szedtem.
Amikor sok év után először hagytam abba, teljesen felborult a ciklusom. Idén megint tartottam pár hónap szünetet, és majdnem napra pontos volt. Ki érti ezt? :)
Viszont mindig megfigyeltem, hogy gyógyszer nélkül rövidebb, gyengébb és kevésbé fájdalmas a menstruációm.
bocsánat, volt ott egy plusz nem. Naszal, akkor nekifutok még egyszer.:)
Tehát én volt, h sokkal jobban szenvedtem a gyógyszer mellett.
Ami azelőtt sosem fordult elő velem, volt h fel sem tudtam kelni, úgy görcsöltem két-három alkalmanta.
Szal még egyszer nem feltétlen, és nekem pl nem volt utána rendszertelen a ciklusom sem.
Kérdező, pont nem így van mindenkinél. Legjobb barátnőm rettentő sokat szenvedett, miután abbahagyta, sokkal durvább görcsei lettek, ezért kezdte ismét szedni.
Viszont ha szerinted mindenkinél ugyanúgy van / kell lennie, akkor minek kérdezted?!
Egyébként szívesen a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!