Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet terhes? Komoly válaszokat kérnék, mert nagyon parázunk!
Figyelt kérdés
14 éves vagyok a barátnőm is annyi.10napja volt annyi, hogy a péniszemmel, simogattam a punciját, ami picit előváladékos volt, aztán felhúztam a gumit és úgy fel is mentem belé. Na szóval most a héten késik a baja már 3. napja, szédül, hányingere van gyakran és nagyon érzékeny lelkileg.2013. dec. 3. 14:53
11/13 anonim válasza:
én is ugyanazt mondtam.
10 nap után lehet először tesztelni.
de nem mutat biztosat.
14.napon teszteljetek.
jó tesztet vegyetek.
digitális is lehet, az gyógyszertárban van.
reggeli vizeletből.
de nem kell előre pánikolni.
csak nyugisan.
12/13 Költőnő? válasza:
szóval két hét, gyógyszertári teszt és azért menjen el dokihoz is
13/13 A kérdező kommentje:
Végülis megjött neki!
Köszi emberek, nagy kő esett le a szívemről! :)
2013. dec. 15. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!