Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hónapja szedek fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja szedek fogamzásgátlót, de tegnap elfelejtettem bevenni és csináltuk a barátommal. Ma bevettem a tegnapit is! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és holnap lesz az utolsó napja a 2. hónapnyi adagomnak a Deciora nevű fogamzásgátlóból. Tegnap elfelejtettem bevenni az aznapit és este 11 körül csináltuk a barátommal. Ma amikor felébredttem rögtön eszembe jutott és olyan fél 12 fele bevettem a mait, majd rá negyed órára a tegnapit. Nagyon félek. Segítseteeek! Ugye nem lehetek terhes ha eddig rendszeresen szedtem?
2013. dec. 1. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Már hogyne lehetnél... Ha rendesen beszeded az összeset, akkor is van minimális esély. De egyébként kevés az infó, illetve pont azt nem írtad, ami a lényeg lenne.. Hányadik héten vagy, hány órát késtél vele. Hogy mióta szeded, teljes mértékben irreleváns. Akkor se lennél védettebb, ha 5 éve szednéd.
2013. dec. 1. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!