Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szemölcsöm "odalent". Ez ciki? Zavarhatja a pasimat?
V.D előtti vok.. :D:'D
meg ha csúnyának találod a punci szót használd azt hogy nemi szerv. sokkal értelmesebb mint ha azt mondod ,hogy ott lent... jó ha valaki zavarban van el lehet fogadni ,de itt nemtudja senki ,hogy ki vagy..
vagy mond azt ,hogy nuni :'D :D
Zavarhatja főleg, ha ráragasztod. Ettől az óvszer nem igazán védi meg, mert, ha hozzáér a bőrével, már rá is ragaszthatod. Rohadt népszerűek a szemölcs/gomba és egyéb nemi nyavajákat terjesztő csajok, képzelheted.
Menj el vele nőgyógyászhoz, meg fogja állapítani mi vele a teendő, lehet ecsetelőt ír fel rá. Ne próbálkozz házi módszerekkel, ha "függölyöd" van, arra nem is jó a hagyományos szemölcsre való ecsetelő, nem szabad rákenni!
Ha elhanyagolod és nem mégy orvoshoz, akkor majd lesz belőle egy csomó, úgyhogy inkább menj el.
A hpv egyes fajtái okozhatják a szemölcsöt a nemi szerveken, bár egyéb oka is lehet. Ezután érdemes lesz rendszeresen rákszűrésre járnod, a hpv gyanú miatt, bár amelyik fajták a szemölcsöt okozzák, épp azok "veszélytelenebbek" méhnyakrák ügyben, szóval ne temesd el magad.
Nekem is volt, megnőtt egy kisebb rizsszemnyi mértre, előbb azt sem tudtam mi az, azt hittem olyan bőr kinövés, ami a nyakon meg ilyen helyeken van, de inkább elmentem, az orvos meg lecseszett, hogy miért nem mentem rögtön, ahogy észrevettem.
nekem is volt, és simán leszedte a nőgyógyász. Alászúrt egy inekciót, aztán kivágta. :/
De ez van.
Különben én megértelek, mert nekem is elég ciki volt...ne is törődj ezekkel a majmokkal akiknek az az életük problémája hogy hogyan nevezzék el a nemiszervüket. -.-
Egyes okosabb emberek tudnak olvasni a sorok mögött is, és rájönnek hogy mire gondol a másik, még akkor is ha az nem mond ki bizonyos dolgokat.
Mert aki tényleg jó szándékból ad tanácsot az nem ilyen kicsinységeken lovagol....pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!