Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szemölcsöm "odalent". Ez ciki? Zavarhatja a pasimat?
Igen, mert fertőző.
-> Bőrgyógyász.
Odalent? Úgy érted a puncidon? Ha igen akkor az a ciki hogy nem mered leírni hogy punci. De ha a lábadon van akkor nincs gond, nem fogja zavarni a pasidat. De én inkább arra tippelnék hogy egy 12 éves kiscsaj vagy. Ha a pasizáshoz elég idős vagy akkor szerintem használj felnőtt szavakat, kérlek.
21\F V.Dániel
hát bocs csak mert nem vagyok egy perverz szexmániás aki úton útfélen ilyen szavakkal dobálózik mint egyesek...
jó akkor a puncimon ha egyesek erre izgulnak
:D Most mit kell belekötni, te is megértetted h mit írt, akkor??
Szemölccsel amúgy bőrgyógyászhoz szoktak menni leszedetni.
az ,hogy punci az csúnya?:DDD
nem az vagyok aki azt írta.. na de na..:D
amugy meg minden féleképpen nézesd meg orvossal.. ,hogy milyen..:)
Szóval az perverz szexmániás aki kimondja hogy punci? Ezt max egy 10 éves látja így. Elmész a bőrgyógyászatra, ott gyorsan leszedik, de nem hinném hogy zavarná a pasidat, mással lesz elfoglalva, hidd el. Amúgy egy párkapcsolat alapja az őszinteség, szóval kérdezd meg őt. Aztán természetesen nőj fel. Oké?
V.D.
VD-nek van igaza. Ha lesz egy fiad, nem mondhatod azt, h "gombát találtunk az izéjén, tudja, hát ott.."
És egy lány sem mondhtaja azt, h "ez van a csúnyámmal.."
Kell tudni kifejezni magad. Mind a férfinek, mind a nőnek ismerni, és meg kell tudni nevezni a testrészeit. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!