Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön mindig ennyi " biológiatanár" meg " egészségügyis ", h arra ösztönözze a fiatalokat, h gyogyszert ne szedjenek,72 orasat ne vegyenek be, ha éppen valóban sürgős, és nem tudnának felnevelni egy gyereket?
Ha manapság egy egyszerű vitaminnak is szívroham lehet a mellékhatása, akkor igenis el kéne gondolkodni azon, hogy egy ilyen súlyú gyógyszernek mik a hatásai? Megjegyzem hormonok vannak benne, amiknek a pontos hatásait még a gyógyszerészek, vegyészek sem tudják. Egyébként igen: könnyen okozhat meddőséget. Most fejből nem tudom, de állítólag elég nagy százalékban okoz is.
ÉN a magam részéről maradok a guminál, és mivel a barátnőm egészsége a fontosabb, így nem nyafogok...
Helló, a lányokban a nemi hormonok ciklikusan változnak, ezt észlelik is havonta. A hormonok váltakozó szintje indítja el a peteérést, készíti fel a méhet a beágyazódásra, majd újítja meg az egész folyamatot teljesen elölről.
A fogamzásgátlók ebbe a természetes folyamatba nyúlnak bele, úgy, hogy olyan hormonszinteket állítanak be, amikor nem következhet be peteérés. A ciklikusságot megtartják más hormonokkal (más színű tabletta, vagy kihagyás, hogy havonta megújulhasson a méh nyálkahártyája), de nem veszik figyelembe az egyéni ingadozásokat, 28 naposra állítanak be mindenkit. A nőgyógyászok ezért javasolnak néhány évente szünetet, hogy a természetes ciklusok visszatérhessenek.
Számold meg, hogy hányszor szeretkezel egy hónapban. Heti kettő rendszeresen összejön? Mert ha nem, akkor egyszerűbb és olcsóbb az óvszer...
A feleségemmel úgy döntöttünk, hogy nem lesz fogamzásgátlás. Jobban is mutat a sperma az arcán :) Vagy ha mindenáron "bent" akarok elmenni, akkor óvszer és popsiba. A fogamzásgátlás a fantáziátlanok megoldása...
pl. én el se tudnám képzelni, h az arcomra jusson a sperma :))
és mi az h a " fantáziátlanok megoldása "?? nem vok fantáziátlan, de az sem lenne vmi kreativ, ha teherbeesnék :) semmi másban nem bizok, csak a tablettában. és kérdeztem orvosokat is, és nem mondták, h nem jó. több gumiszakadás van, mint tabletta miatti meddőség. hányan vannak, akik ilyet szedtek, rendesen teherbe is estek miután abbahagytak. nem értem, h miért kell mindenkit felelőtlenségre biztatni. a tabinak van a legkisebb pearl indexe. legalabbis az elérhető lehetőségek közül.
Én is úgy sikerültem össze, h: "Majd kihúzom időben."
Csak az én szüleim akartak gyereket és direkt nem védekeztek máshogy.
Volt barátnőmnek volt mániája, ez a "húzd ki időben" c. dolog. Nekem nem kell olyan mégegyszer, hogy, hetekig aggódjak azon, hogy teherbe esett-e, vagy nem.
Aki a gyógyszer ellen van, annak is sztem vmilyen szinten igaza van, csak nem kéne minden embert, aki tabit szed, lehurrogni, mert pld. mostani bnőmnek azért kell, mert ha nem szed, akkor minden érett petéje átalakul egy cisztává a petefészkében. Én kimondottan utálom az óvszert, de ha vki nem akar gyogyóbogyót szedni, azt is megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!