Páncélos kötelékekbe kellenek egészségügyisek? Szerződésesekre gondolok (mármint az (egészségügyis)
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 19:10
1/8 vzs válasza:
nem
az eü szolgálat egy külön szervezeti elem, úgy, mint pl a harckocsizók alegysége... tehát nem tartoznak oda eü katonák, hanem az egészségügyi központba, ahová elmennek a betegek... ha lövészet, robbantást stb van, akkor 1-1 eü katona kimegy a harckocsizókkal és készenlétben van... az eü k katonának a harckocsizóhoz több köze nincs
2/8 A kérdező kommentje:
És az eü részlegen belül lehet ejtőernyős?
2011. febr. 24. 20:22
3/8 vzs válasza:
ha elvégzel eje tanfolyamot, vagy szolnokra, debrecenbe a felderítőkhöz mész eüsnek, akkor igen, egyébként nem
4/8 A kérdező kommentje:
Olvastam a Dr. Radó György nevezetű kötelék(hülyeséget mondok tudom, csak fogalmam sincs igazából ,hogy mi:))
Szóval ide az eü.-sök hivatásosként kerülnek be?
2011. febr. 24. 20:39
5/8 A kérdező kommentje:
És amúgy ha szerzek civil ejtőernyős papírt akkor könnyebb dolgom lesz?
2011. febr. 24. 20:44
6/8 vzs válasza:
ha a Radóba kerülsz, nem leszel, nem is nagyon lehetsz eje. a Radó gyakorlatilag pesten egy a
kórház (Honvédkórház)
7/8 A kérdező kommentje:
értem
2011. febr. 25. 20:13
8/8 A kérdező kommentje:
akkor marad az eje képzés
2011. febr. 25. 20:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!