Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció eltolása?
Figyelt kérdés
Nos, a kérdéseim a következőek lennének:
A következő hónapban lesz a 18. születésnapom, és sajnos ahogy számoltam a fogamzásgátló bogyókat, pont úgy fog kijönni, hogy meglesz a "vörös hadseregem."
Olvasgattam a tablettával való eltolást, csak pár kérdésem tisztázatlan maradt.
Ugye van az, hogy nem tartok szünetet, - igazából ezt nem szeretném. -
Olvastam azt, hogy pár bogyóval többet szedek be, és utána tartom meg az egy hetes szünetet.
A kérdésem az lenne, hogy pl ha 4 bogyóval többet szedek, akkor a maradék 17 tabit ugyan úgy be kell szedni, és utána megint az egy hetes szünet, vagy a következő levélből kell kipótolni azt a négy szemet?
2013. nov. 20. 20:54
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem az a tablettára nem hat.
2013. nov. 21. 12:04
3/5 anonim válasza:
A citromlé nem segít semmit, de egészséges, mert C vitamin van benne. Arra ne számíts, hogy ettől később fog majd megjönni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem is alapozok a citromlére. : )
2013. nov. 21. 21:15
5/5 anonim válasza:
Ezzel azt akarták mondani, hogy ne csináld. Veszélyes, és kockázatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!