Menstruáció eltolása 17 évesen?
Kiszámoltam, és pont VOLT fesztiválon fogok menstruálni,az alatt lesz legerősebb a vérzés, amit szeretnék elkerülni.. nem is csak amiatt, mert kényelmetlen, tamponnal kibírnám, de nincsenek rendes vécék, és attól félek hogy ilyen helyen,ahol nincs lehetőségem mindig kezetmostni össze fogok szedni valamilyen fertőzést, vagy ilyesmi.
(Már beállt pontosan a ciklusom, maximum 1-1 nap különbség van, de nem szedek fogamzásgátlót)
Milyen ötletetek van, hogy el tudjam tolni pár nappal?
Hallottam a Norcolutról,de nem tudom hogy nőgyógyász felírja-e egyáltalán nekem, mert ugye elvileg serdülőknek azt nem szabad...
A nagy dázisú C-vitamin segíther valamin. Szedsz valami vitamint jelenleg? Szerintem a gyógyszertárban vegyél Juvapharama gyártmányú 1000mg-os C-vitamint. Abból naponta 3-4 szem addig, ameddig el akarod tolni a menzeszt. A vérzés előtt egy nappal kezdd el szedni!
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!