Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha ugy kezdtem el foggátlót szedni hogy előtte még nem állt be a menstruáció?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 12 éves korom óta menstruálok,de ez idő alatt nem állt be rendesen 40-45 napra jött meg mindig kb.
elmentem a nőgyógyhoz hogy írjon foggátlót mert van barátom és pattanásos is vagyok.. normális így szedni hogy előtte nem állt be? vagy erre is szokta szedni valaki? tudok így rendesen fejlődni a gyógyszertől?
2013. nov. 15. 15:29
11/11 tevetke válasza:
Hát jó lett volna tudni, hogy amúgy rendszeres volt e. Nekem alapjáraton eredetileg olyan 35 napra jött meg. Elkezdtem szedni a gyógyszert, ugyebár 21 szem beszedése után kb 3-4 napra jött meg, abbahagytam és kb már a következő alkalommal 32-33 napra jött meg, azóta 32-33 napra jött meg rendszeresen. Már többször is leálltam a gyógyszerrel és ez mindig így megy. Szóval nem biztos, hogy beleszól a rendes menstruációs ciklusodba. Igaz az orvosom azt mondta, hogy szerencsés vagyok, mert van akinek nagyon nehezen, hónapok alatt áll vissza a normális ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!