Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barnázás? Mennyire erős, zavaró lehet?
Most szeretném elkezdeni a REZIA fogamzásgátló szedését, remélem minden rendben lesz, de sokan mondják, és a tájékoztató is írja a barnázást. sosem volt ilyenem csak arra lennék kíváncsi ez mondjuk mennyire látszik, mennyire lehet zavaró? Mi a barátommal nem fekszünk le akkor sem ha csak egy picit van már meg a havim...tegyük fel napi egy nagyon vékony betét elég...ennél rosszabb ez vagy mérsékletesebb?
Bocsánat ha buta kérdés, csak félek, hogy nálam is előfordul és mondjuk egy hónapig nem lehetünk együtt.
Én is Reziát szedek de nekem nem jött elő. Csak eszméletlen durva fejfájásom volt első hónapban, most a másodikban már semmi ha elég folyadékot iszok egy nap. (régen napi fél litert ittam, most a 2-3 liter megvan és így semmi gond)
De régebben mikor fogamzásgátló nélkül barnáztam (rendszertelen menstruáció, kis hormon deffekt), akkor a tisztasági betét bőven elég volt. Az kb csak annyit jelentett, hogy összekentem a betétet, vagyis mintha a menszesz legutolsó napján lennél kb, mikor van is meg nem is, még annyira, hogy betét kelljen de nem annyira, hogy a tisztasági ne legyen elég.
Szóval azt kell mondanom sajna embere válogatja kinek hogy reagál a szervezete.
Egyébként azért nem vagytok együtt, mert téged zavar vagy mert barátodat ha esetleg kicsit maszatoltok?
Őszintén én félek elkezdeni...elég fejfájós vagyok alapból fáradékony és hangulatingadozásos és most végre két év után beállt a menstruációm...félek most tönkrevágnám megint magam...
hát nem tudom...engem nem zavarna őszintén ha picit még vérzek de őt lehetséges...nem beszéltük ezt így meg...
Köszi:)
megbeszéltük, hogy még várok pár hónapot vele...ha majd nem havi háromszor leszünk együtt akkor jobb lesz..ha nem okoz nálam gondot:)
Ja hogy kérem havi 3 alkalomnál tényleg nem éri meg még elkezdeni. Én is csak azután kezdtem, hogy összeköltöztünk és kétszer befürödtünk 3 hónap alatt az óvszerrel, pedig előtte sose volt probléma vele, sokkal több alkalommal, így nem vállaltam a kockázatot, hogy megint eseményutáni kelljen, egyszerűbb volt gyógyszerre váltani. Amúgyis el akartam kezdeni, mert egy fokkal olcsóbb nekünk, mint a gumi havi szinten :)
Szóval amíg nincs rá szükség ne bolygasd a szervezeted felesleges hormonnal.
Igen havi 3 max 4 alkalom..ezért is tartom hülyeségnek....
Tényleg inkább figyelek...aztán ha összeköltözünk a suli vége után majd elkezdem:)
Köszönöm szépen...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!