Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró az erős szőrzet?
Sajnos erős szőrzetem van, nemtudom konkrétan mit lehetne tenni ellene, hosszútávon?!
A mai 'divat' szerint az a jó, ha egy lány csupasz, remélem ezzel nem ért mindenki egyet??!!
Lehet, hogy betegség miatt alakult ki ez a 'sok szőr'. Borotválom, rendszeresen, de természetesen nem mindig tökéletes (sőt soha-szőrbenövések, ...). Mennyire zavaróak ezek a problémák?
:)
18L
ha betegség miatt alakult ki, akkor gondolom orvoshoz kéne fordulni
ha nincs nagy szakálla az adott személynek, akkor nem különösebben :D
A csupasz a menő és a többség azt szereti:D Köztük én is.
És nem muszály borotválni vannak már teljestest szörtelenitők és nemlesznek benővéseid:D
Engem egyáltalán nem zavarnak ezek a problémák.Van ilyen.
Amúgy meg nem kell mindig a divatot követni.
Nincs szakállam, se bajuszom. :D
A lábamon, intim területen, hónaljon, (kézen és hason-köldök alatt egy kicsi) van szőr. Ahogy én láttam, más lányoknál is vannak ilyen problémák, nem csak nálam, de szerintem ez mindenkit zavar. Mi a megoldás? :)
A megoldás, hogy vagy megfelelni akarsz és gyantáztatsz, stb VAGY olyan pasikkal kezdesz akik vonzónak tartják ezt.
Nekem például nincs bajom ezzel, de én már 30 körül járok, szóval a korosztályodban nehezebb szőrpártit találni.
Oké, értem, én sem szeretem a szőrt.
El is tűntetem, ha tehetem, DE, nem lesz mindig teljesen csupasz, mintha nem lett volna ott soha semmi. :)
volt egy lány, aki még két pénisszel és három mellel is tetszett volna
de persze lehet, hogy csak én nem vagyok normális
Nekem is sok szőröm van, én szimplán epilálok mindent.
Az, hogy 2-3 nap múlva már nem tükörsima, eddig senkit nem érdekelt. Nyilván nem a jetiszőrös lábra gerjednek a fiúk, de azért így, hogy hetente szedem, sose szólt be senki, hogy hé, hát azért elég húzós... Borotvával kb 1 napig se tartana, epilátorral szedve nem nő vissza olyan gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!