Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb. fél éve szedek fogamzásgátlót, viszont az utolsó hónapban egy kicsit felelőtlen voltam, és eléggé összevissza szedtem be. Sokszor előfordult, hogy este elfelejtettem beszedni, és ezt reggel pótoltam (12 órán belül), viszont este ugye megint be kellett szednem. Remélem viszonylag érthetően írtam le. A problémám az, hogy 1 hete lefeküdtem a barátommal, és bár nem élvezett belém, nem védekeztünk, és előfordulhat hogy került belém. Kedden szedtem be az utolsó fogamzásgátlót, de még nem jött meg. Szerintetek így is hatott a fogamzásgátló? Esetleg volt már valaki ebben a helyzetben? Lehet ebből probléma?2013. nov. 2. 15:56
1/10 anonim válasza:
istenem, mèg egy otoba.... terhessègiteszt, nogyògyàsz! ha dugni van eszed, a tobbihez mièrt nincs?
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményedet, de senki nem volt rá kíváncsi. Normális válaszokat várok
2013. nov. 2. 16:02
3/10 anonim válasza:
Megnyugtatást értesz a normális válasz alatt mert ha tanultál volna biológiát és egy kis ész is szorult volna beléd akkor tudnád hogy lehetsz terhes.
5/10 anonim válasza:
a fogamzásgátló úgy tudom nem szedés után még véd pár napig csak menstruáció szerű vérzés lesz tőle, de a maga a tabletta szünet alatt sem lehetsz terhes és 21 naponta vagy 28(?) szünetet kell tartani.
szóval nem vagy terhes.
6/10 anonim válasza:
A betegtájékoztatón is rajta van (el kell olvasni!), hogy a kihagyott rendszertelenül szedett fogamzásgátló használat növeli a teherbe esés kockázatát.
7/10 anonim válasza:
Ha mindig 12órán belül pótoltad nem lesz baj! :)
8/10 anonim válasza:
hahahahah ha fingasz is terhes vagy ugyanis ott a hasadba érleled a fingod és egyszer csak megszülöd. hahaha
9/10 anonim válasza:
Kedves Utolsó!Te retardált vagy -.-
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tényleg nem lett belőle baj, még aznap este megjött :)
2013. nov. 3. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!