Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamenőleg lehetek terhes?
Ha egy napot (12 óránál többet) kihagytál, akkor beindulhatott a peteérés.
A spermiumok pedig a méhben képesek több napot is túlélni - úgyhogy igen, lehetsz így is terhes.
Most már csak az a kérdés, hogy
- tényleg beindult-e a peteérés? Ez attól is függ, hogy hol tartasz a ciklusodban?
- bejutott-e a méhedbe elegendő spermium? Ez pl. attól is függ, hogy volt-e orgazmusod?
- mennyire vagytok termékenyek?
Amint látod, nem egyszerű a helyzet. Ha a havi vérzés elmaradna, 1 héttel utána tesztelj.
Vagy pedig hívd fel az orvosod: ő korában is meg tudja mondani.
Viszont idegeskedni szerintem már felesleges, mivel már eldőlt a dolog.
szia ! Ugye nem lettél terhes ?
Mert én most szinte ugyanebben a helyzetben vagyok.
2 és féléve szedem a gyógyszerem és a ciklus első hetén felejtettem el egyet bevenni. Szerdán éltem nemi életet aznap be is vettem időben a tablettát,viszont másnap esti tabit csak 19 óra késéssel vettem be. Még ha 12 órán belül lettem volna semmi gond nem lenne és nem aggódnék viszont mégis rettegek ne hogy baj legyen. Egyszer történt már ilyen velem akkor az orvosom azt mondta amikor meghaladtam a 12 órát pár órával hogy attól még ugyanugy védett főleg mert régóta szedem. Remélem megint hiába aggodok és nem lesz baj :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!