Terhes vagyok de nincs tb-m. Nekem kell elintézni, hogy legyen, vagy az államtól ez "jár" míg terhes vagyok? Ha nekem kell elintézni hol tudom megtenni és mennyit kell havonta fizetni. És visszamenőleg ki kell fizetni? 5 éve nincs tb. m.
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 14:35
1/8 anonim válasza:
ingyen biztos, hoyg nem jár! kell fizetni eü. hozzájárulást. a helyi TB központba menj be, ott segítenek.
2/8 anonim válasza:
En igy tudom: Terhesseg alatt es szules utan 40 nappal ingyenes.Utana kell fizetni.Nem terhesseg eseteben pedig fel evet kell visszamenoleg kifizetni. azert biztonsag kedvveert kerdezz utana,vedono ezt kell hogy tudja.
3/8 anonim válasza:
Nekem is így volt 2006ban, de a férjem révén mint közeli hozzátartozó biztoítva lettem, csak egy nyomtatványt kellett kitölteni hozzá. Egyébként kb havi 6000 Ft-ot kellett volna fizetnem 2006ban.
5/8 anonim válasza:
Fizetni kell magad után, én egészen tavaly május közepéig fizettem, 4500 ft körül van. (ha most nem fizetsz majd benyújtják a számlát szülés után :( )
Az apeh ad formanyomtatvány, kitöltöd-majd kapsz egy marék csekket, hónapra megcímezve.
6/8 anonim válasza:
Majd gyes alatt nem kell fizetned, akkor "ingyenes" ill. utána még 4
7/8 anonim válasza:
Bocsi, én voltam az előző-véletlenül rányomtam.
Szóval
utána 40 napig még.
A 2. válaszoló ezzel keverhette.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!!!:)
2009. márc. 25. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!