Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz, hogy fogamzásgátlót írassak fel magamnak, anyának is kell tudni róla?
És ha elmegyek a nőgyógyászhoz, akkor meg fog vizsgálni? Ha igen, akkor mit fog csinálni?
Normális válaszokat kérek! :) Még kicsit tapasztalatlan vagyok ezen a téren...
Előre is köszi!
16/L
Nem kell tudnia, na de nem mered neki elmondani? Micsoda érett lányok....
Felfekszel arra a felfekvő helyre, beléd nyúl kézzel, meg vmi szerkentyűvel. Ha elsőre mész, rákszűrést végez - az is vmi ilyesmi. Nem fáj. Ha csak nincs valami bajod... Annak az eredménye pár hét alatt lesz meg.
A tabihoz vérvétel is kell.
nem! felírja anyukád nélkül is és meg sem vizsgál!
én is nem oly rég iratam fel elöszőr nem vizsgált meg.
Én biztos, hogy soha nem mérgezném a szervezetem ilyen tablettákkal. Meg úgy egyáltalán semmilyennel.
Fiatal vagy nagyon.
Nem is tudják sokan, milyen károkat okozhat.
16 éves kor felett írnak fel, nem kell a szülő engedélye.
Időpont attól függ, hogy kell-e, hogy hova mész.
Nálunk az sztk-ban nem kell, sőt nem lehet időpontot kérni.
Elmész, kikérdez az eddigi kórképről, a menstruációdról (pontos-e rendszeres-e...stb)
Megvizsgál:
felfekszel a vizsgálószékre, megtapogatja a hasad, közben benyúl, és gy is megvizsgál. felhelyez egy fém eszközt, megvizsgálja a méhszájat is, majd leveszi a mintát a rákszűréshez.
Ha mindent rendben talál, és a válaszaid sem indokolják, hogy ne ajánlja a fogamzás gátlót, akkor ő ad egy beutalót.
Vizelet és vérvizsgálatot is kér. ennek megjön az eredménye, és minden rendben van, akkor felírja a tablettát.
Ha ezeket a vizsgálatokat nem csinálja meg, véletlen se kezd el szedni!!!!!! Alapból sem tanácsolnám ilyen korán a fogamzásgátló elkezdését, de inkább ez, mint egy nem kívánt terheség.
de vizsgálatok nélkül nagyobb veszélyei vannak, mint amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!