Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmehetek felíratni magamnak fogamzásgátlót, akkor is ha menstruálok?
Még nem szedtem fogamzásgátlót ezért kérdezem, hogy azokra a vizsgálatokra elmehetek úgy is, vagy inkább ne? Befolyásolja-e a menzesz az eredményt.
Kösz a választ
L, 18
De ahogy elmúlik a menzim, akkor már mehetek is?
Szept. 6-án kellene, hogy megjöjjön, lehet még késni fog pár napot. De már október 17-re(szülinapom) azt akarom, hogy védjem a tabi. Ez így lehetséges? Bár gondolom lehet pár tabletta már az első bogyótól véd, a másik meg csak pár hét után.
Mindenképp a menszesz előtt menj el az orvoshoz, mert a tabit a menszesz 1.-5. napjától kell elkezdeni szedni, igy igen, védett lehetsz októberre. Ha ha mensi közben (nem ajánlott) vagy után mész el akkor várnod kell a következőig, ami ugye okt-ben lesz esedékes. Tehát most menj el ha akarsz tabit. :)
L/22
Engem megvizsgalt volna a doki menszesz kozben is, mondjuk ez mas ugy volt, ciszta. Kulon kernem kellett, hogy most legyen eleg a hasi ultrahang...
Szoval, nem fogja meggatolni a vizsgalatban, de azert szerintem ezt jobb lenne elkerulni, nem lehet tul kellemes. Irasd fel meg elotte, es kezdd el szedni mar az 1. nap! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!