Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elmehetek felíratni magamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmehetek felíratni magamnak fogamzásgátlót, akkor is ha menstruálok?

Figyelt kérdés

Még nem szedtem fogamzásgátlót ezért kérdezem, hogy azokra a vizsgálatokra elmehetek úgy is, vagy inkább ne? Befolyásolja-e a menzesz az eredményt.

Kösz a választ

L, 18

2009. aug. 27. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább várj.Az orvos is azt mondaná hogy menj vissza ha nem menstruálsz.
2009. aug. 27. 23:24
 2/8 A kérdező kommentje:

De ahogy elmúlik a menzim, akkor már mehetek is?

Szept. 6-án kellene, hogy megjöjjön, lehet még késni fog pár napot. De már október 17-re(szülinapom) azt akarom, hogy védjem a tabi. Ez így lehetséges? Bár gondolom lehet pár tabletta már az első bogyótól véd, a másik meg csak pár hét után.

2009. aug. 27. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a menzesz első napján mentem, mert akkor még nem tudtam, hogy meg van, a doki mondta. (nekem nem rendszeres) Megvizsgálni kézzel megvizsgált, rákszűrést nem tudott csinálni, de felírt bogyót és adott laborra beutalót. Szerintem ha holnap eltudsz menni, még időbe vagy és el is kezdheted.
2009. aug. 27. 23:57
 4/8 anonim ***** válasza:
nem mehetsz mivel menzesz közben az orvos nem vizsgál meg ergo felírni sem fogja a gyógyszert.
2009. aug. 28. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak a mensi 1. napjától szedve van esélyed egyes gyogyiknál, hogy az 1. szemtől védjen.
2009. aug. 28. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp a menszesz előtt menj el az orvoshoz, mert a tabit a menszesz 1.-5. napjától kell elkezdeni szedni, igy igen, védett lehetsz októberre. Ha ha mensi közben (nem ajánlott) vagy után mész el akkor várnod kell a következőig, ami ugye okt-ben lesz esedékes. Tehát most menj el ha akarsz tabit. :)

L/22

2009. aug. 28. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem megvizsgalt volna a doki menszesz kozben is, mondjuk ez mas ugy volt, ciszta. Kulon kernem kellett, hogy most legyen eleg a hasi ultrahang...

Szoval, nem fogja meggatolni a vizsgalatban, de azert szerintem ezt jobb lenne elkerulni, nem lehet tul kellemes. Irasd fel meg elotte, es kezdd el szedni mar az 1. nap! :)

2009. aug. 28. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
A doki nem vizsgál meg ha megvan! Gondolj már bele,minden csupa vér,nem lát semmit! Úgy a rákszürésre a kenetet sem tudja levenni,hüvelyváladékot akar,nem vért! Gondolkozz már egy kicsit!
2009. szept. 4. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!