Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5 hónapja szedek fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 hónapja szedek fogamzásgátlót és amikor menstruálok szinte alig folyik valami vér az előtt mielőtt szedtem volna pedig sokkal több folyt. Ez normális?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 21:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nyugi én is így vagyok. 4 nap alatt minden lejár

s alig kell betét. tampont meg se próbálom, s inkább barna mint piros. neked?

2010. aug. 11. 21:07
 2/15 A kérdező kommentje:
igen igen
2010. aug. 11. 21:10
 3/15 A kérdező kommentje:
de akkor ez normális?
2010. aug. 11. 21:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább csak rózsaszínes barnás maszatolásom van. egy napig van csak véres váladék és az is nagyon kevés! egyetlen betét bőven elég lenne egy napra. főleg tisztaságit használok. korábban belőlem is dőlt napokig.
2010. aug. 11. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
első vagyok. én már 9 hónapja szedem, s azóta semmit nem változott, tehát valószínű. te mit szedsz?
2010. aug. 11. 21:12
 6/15 A kérdező kommentje:
én Novynette-t
2010. aug. 11. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
fogamzásgátló szedésekor mindig megvonásos vérzés jelentkezik.ez normális. a barna az pedig az alvadt vér, az elején is és a végén is. nyugi nekem is ilyen és utánakérdeztem.
2010. aug. 11. 21:33
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen normális.Fogamzásgátló mellett ez nem rendes menstruáció,csak megvonásos vérzés.Az a lényege,hogy a rendes menstruációnál a méhnyálkahártya megvastagszik ezzel készül fel arra,hogy ha megtörtént a megtermékenyítés,akkor be tudjon ágyazódni.Ehhez kell egy megfelelő vastagság és,ha nem ágyazódott be semmi,akkor ez a nyálkahártya leválik és vérzés formájában távozik a szervezetből.Ez a menstruáció.

Mikor tablettát szedsz,akkor az megakadályozza a peteérést és egyben a méhnyálkahártya megvastagodását is.Így véd a teherbeeséstől.Valamennyire persze megvastagszik,de annyira nem,hogy bármi is be tudjon ágyazodni.Ezért van olyan kevés vérzés a 7 napos szünetben.

2010. aug. 11. 21:34
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
ezért szedjük, többek között a fogamzasgatlót.. mi lett volna, ha utánaolvasol kicsit?
2010. aug. 11. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van. Bár én egy hónapja szedek tabit most kéne megjönnie de reggelre ilyen barnás volt és nagyon kevés. Nem tom h jönni fog e még vmi vagy nem mert az is reggelre volt azóta meg semmi jele h megjönne:S
2010. aug. 11. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!