Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5 hónapja szedek fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 hónapja szedek fogamzásgátlót és amikor menstruálok szinte alig folyik valami vér az előtt mielőtt szedtem volna pedig sokkal több folyt. Ez normális?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

21:43-as

Ha még az első hónapban vagy és ez lesz az első 7 napos szüneted,akkor nem tudhatod biztosra,hogy mikor kell megjönnie.Ne mindjárt az utolsó tabletta bevétele utáni napra számíts,hanem valamikorra a 7 nap alatt.Az is lehet,hogy még tartani fog a vérzés,mikor a 8.napon tovább kell szedned a tablettát.

A barnázás nem gond,de a megvonásos vérzés azért több,mint egy barna folt.Észre fogod venni,ha megjött.Az eddigi menstruációs ciklust felejtsd el,ne ahhoz képest számold ki,hogy mikor kell megjönnie!Ez egy új ciklus lesz és meglátod,hogy kevés kivétellel napra pontosan fog megjönni tabi mellett.

2010. aug. 11. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne aggódj, ez normális. nekem is így volt ebben a hónapban. mielőtt meg kellett volna jönnie, előző nap reggel volt egy kis barnás foltom, aztán másnap jött meg.

amúgy az a fura, hogy mióta a Lindynettet szedem, nekem is nagyon minimális a vérzés. én régen Milligestet szedtem, annál meg majdnem ugyanolyan volt a vérzésem mint régebben, szinte semennyivel nem volt kevesebb.

2010. aug. 11. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:

21:43-as vagyok

köszi a válaszokat :)

2010. aug. 11. 21:58
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D akkor ezek szerint már biztos lehetek abba, hogy véd a tabi?
2010. aug. 12. 08:55
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
már az 1. szem után védett voltál.. basszus, nem azt akarod talán mondani, h egész eddég nem mert belédélvezni????
2010. aug. 14. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!