Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek fair?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt szeretné ha fizetném a fogamzásgátlója árának a felét, én nem nagyon hajlok e felé, mert ő sem fizeti az én alapszükségleteim felét. Amúgy nagyon szeretjük egymást. Vélemény?2009. nov. 14. 18:02
1/19 anonim válasza:
Szia! Gondolom volt időszak, amikor óvszerrel védekeztetek. Azt ketten fizettétek vagy te egyedül? Amennyiben te egyedül, akkor jogos a felháborodásod, ha ketten, akkor ezt is fizessétek ketten. A fogamzásgátlóknak borsos ára van, de akkor valóban nincs joga ezt kérni, ha az óvszert egyedül fizetted.
2/19 anonim válasza:
Első válaszoló nem is mondhatta volna jobban.
3/19 anonim válasza:
Nekem a párom ki akarta fizetni a felét, de ugyanúgy ahogyan az első írta, én sem fizettem neki, míg gumival védekeztünk, úgyhogy nem engedem neki. Ellenkező esetben viszont teljesen jogosnak tartanám, hogy kéri, elvégre mindkettőtök érdeke, hogy szedi.
4/19 anonim válasza:
Szerintem természetes, hogy ketten fizetitek, a tapasztalatom szerint ez a legtöbb kapcsolatban nem is kérdés. (Természetesen nem dolgozó felnőttekről beszélek, hanem tanuló fiatalokról)
Nem azt kéri, hogy a kajája, vagy a lakbére felét fizesd, hanem azt ami mindkettőtök érdeke. (Sőt még neki kell beszednie)
5/19 anonim válasza:
Védekezzetek ezentúl is gumival, nem lesz vita.
6/19 anonim válasza:
fizessétek együtt:)
végülis neked is hasznos lenne:)
nemcsak maga miatt szedné a tabit....de ha ezelőtt óvszert használtatok és azt egyedül fizetted akkor jogos...végülis meglehet érteni..
ennyin ne vesszetek össze akkor fizesd csak a negyedét és ennyi:)
7/19 A kérdező kommentje:
nem előtte sem védekeztünk gumival...
2009. nov. 14. 18:11
8/19 anonim válasza:
Szerintem sem ártana ha legalább néha beleszállnál az árába,mert bizony nem olcsó dolog.Nem tudom milyet szed a barátnőd,de a fogamzásgátlók zöme 6-8ezer forint is lehet/3hó.Ne csak az élvezet legyen a közös.Gyereket gondolom nem szeretnétek még,szerintem abortuszt sem,ami ha véletlen megtörténne,sokkal többe kerülne,minthogy most beszállj néha pát ezressel a tabletta vételbe.
9/19 anonim válasza:
Szerintem neked is érdeked,hogy ő szedje a tabletát.És ő sem keres többet,mint te.(sőt általában a nők kevkebbet keresnek)Mondjuk nekem anak idején a völegényem(mostmár a férjem)az egészet kifizette.
10/19 anonim válasza:
Nehogy fizesd, ő nem akarja a gyereket XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!