Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a Durex Extra Safe -ról?
Figyelt kérdés
Én ezzel próbáltam legelöször, és nagyon szar volt, nem éreztem semmit... Aki már próbálta csak az írjon! Kösz
(kép : [link] )
2009. nov. 14. 13:56
11/12 anonim válasza:
nem sokkal vastagabb ez a fajta óvszer az átlagosnál, nem tudom, hogy nem érezhettetek semmit. a fiúnak jobb, mert tovább bírja csinálni, ami egyértelműen jobb a lánynak is. plusz még nagyobb biztonságot nyújt. szerintem jó óvszer!
18/L
12/12 anonim válasza:
az extra safe a legbiztonságosabb! hát a nevében is ott van:) meg több spermicides cucc van rajta és sokkal kisebb az esélye ha kiszakad a gumi,hogy teherbe esik a nőszemély/férfi, akivel vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!