Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex helyet valami más?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex helyet valami más?

Figyelt kérdés
Ki jöttem Torontòba ès otthon Pharmatex tabletàval vèdekeztem ha nèha a pàrom belèm akart elmenni...de itt nem ismerik sehol..:( van valami olyasmi ami olyan mint a pharmatex?Szòval amit szeretkezès elött kell hasznàlni ès mondjuk csak havi 2x lenne rà szüksèg..max 4x er.

2013. okt. 29. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
gumi.. mi más lenne még? megvan még a párod, vele akarod használni, vagy az ottani pasikkal?:)
2013. okt. 29. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen persze pàrommal :) de azèrt kène phartmaex vagy fèlesèg mert vannak kis jàtèkaink amikor belèm kène mennie ;)
2013. okt. 29. 09:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak itt a gyogyszertàrba mèg nem hallotak ròla :/
2013. okt. 29. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz terhes lenni, akkor ne menjen el benned még pharmatexszel se.. amúgy meg akkor vigyen ő magával, amikor megy, ennyire egyszerű..
2013. okt. 29. 09:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Együtt jöttünk ki :) màr 1,5 ève hasznàlom ès olyan heti 1x kèthetente 1x de volt hogy az elejèn h elfogyott a 12 db hàrom hèt alatt...semmi baj nem volt eddig...
2013. okt. 29. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Ott a gyógyszertáros nem tud ajánlani?
2013. okt. 29. 12:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Mèg nem vagyok egy nagy angolos de le irattam ami kell/kène ès nem nagyon tudott adni "spermicide" szert :/
2013. okt. 29. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

mutasd meg neki ezt az oldalt..

2013. okt. 29. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!