Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Észre lehet venni a lyukas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észre lehet venni a lyukas óvszert?

Figyelt kérdés
Pár napja lefeküdtem a barátommal, a menzeszem utáni napon és azóta is hányingerem van. Mellesleg pharmatexszel meg óvszerrel védekeztünk. Normális válaszokat várok!

2013. okt. 28. 07:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.Ha a pasi tűvel megszúrta, nem fogsz rájönni csak akkor ha már terhes vagy.Sajnos vannak ilyen trükkös fazonok.
2013. okt. 28. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezért csak azt az óvszert engedd, ami original, és te veszed gyógyszertár stb. Egy pasiba se bizz meg ez ügyben.Soha.
2013. okt. 28. 07:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Kérlek ne írj ilyeneket, nem segítesz ezzel a helyzeten.
2013. okt. 28. 08:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze ha felfújod és víz alá nyomod. De most komolyan! Hogy lehetne már észevenni? Van rajta egy apró lyuk (akár gyártási hiba, akár direkt), ki látja azt?!
2013. okt. 28. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
én világéletemben ezzel a két módszerrel védekeztem, mint Te, kérdező,10 éve élek nemi életet és még nem lettem terhes!! Nyugi!
2013. okt. 28. 16:12
 6/6 anonim válasza:
Megkell nézni a cicid.
szept. 14. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!