Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A pârommal elöször feküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pârommal elöször feküdtem le gumi òvszerrel és pharmatex hüvelytablettával védekeztünk, véletlenül belém élvezett de a gumi lecsuszott es bennem maradt minmalis ondo ki is folyt a gát környékén mekkora eselye lehet h baj lesz?

Figyelt kérdés
A következö héten kéne megjönnie
2013. okt. 20. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

A Pharmatexről sok rosszat hallani. Azt nem tekinteném biztonságosnak.

Az óvszer hogy a fenébe tudott lecsúszni? Bocs, de szerintem barátod nem törődik veled eléggé. Gondolom - írásod alapján - megbeszéltétek, hogy nem élvez beléd és gumit is használtok. Beléd is élvezett, gumit is rosszul használta. Nem igazán törődik azzal, hogy teherbe ejt-e téged vagy sem.

Viszont ha tegnap voltatok együtt (ill. 72 órán belül), én a helyedben bevenném a 72 órás tabit.

2013. okt. 20. 08:10
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Vegyetek kisebb gumit, ha vékony a töke, különben csak lecsúszik..
2013. okt. 20. 08:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért ne élvezhetett volna beléd, mikor gumi volt rajta??

(az most más kérdés, h lecsúszott)

2013. okt. 20. 08:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazabol gondoltam h magatol ertetodonek veszi h nem elvez belém ...d most mind ketten paràsak vagyunk ped duplan védekeztunk.. Eddig fogamzasgatlot is szedtem de azt egy honapja abba hagytam
2013. okt. 20. 08:56
 5/10 BlackSword ***** válasza:
Ha már ennyire aggódtok, akkor miért hagytad abba a fogamzásgátlót??? Az a legkényelmesebb megoldás, nem kell aggódni, ő meg beléd élvezhet...
2013. okt. 20. 09:54
 6/10 A kérdező kommentje:
a fogamzásgátlot azért hagytam abba mert hosszu ideig nem volt párkapcsolatom igy szügség sem volt rá tervezem h ujra elkezdem szedni de ezmost még nem lehetséges igy más modon védekeztünk hüvelytablette és gumi óvszer de a gumi csödöt mondott.. ha bejutott bizonyos mennyiségü ondo a hüvegytablette mekkora eséllyel öli meg a himivarsejteket? :/
2013. okt. 20. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez olyan imádkozós történet lesz így. (kb. most vagy/voltál a termékeny időszakban ugyanis)

A helyedben biztosra mennék most 6e ft-tal, mint később kelljen 30at... Meg az utánajárkálás, kockázatok, lelki összeroppanás...

2013. okt. 20. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Pharmatex tapasztalatom nincs. Pontosan azért nincs, mert csupa rosszat hallani róla. Olvass utána a neten a Pharmatex babáknak. :)

Mivel sperma került beléd, van esélye a teherbe esésnek. Ha 100%-ra ki akarod zárni a terhességet, be kell venned a 72 órásat. Ha nem akarod bevenni, akkor megvárod, hogy megjön-e. Ha nem jön meg, pedig tesztelsz.

2013. okt. 20. 10:23
 9/10 anonim ***** válasza:

# 5/8 Időpont ma 09:54

Azért nem kell mindig a pasi kedvére tenni..húzzon gumit, kibírja.

2013. okt. 20. 14:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Epp ez az huzott gumit de lecsuszott
2013. okt. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!