Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló= 0 libidó? Nálatok is?
Kb egy éve szedek fogamzásgátlót. Azóta szépen leépült a libidóm, olyannyira, hogy részemről sosem szeretkeznék a párommal, de neki meg vannak ugye igényei. Nehezen nedvesedem, ha kívánom se megy jobban.
Már az abbahagyásán gondolkodom, mert ez így nagyon rossz, neki is, meg nekem is, hogy nyaggat.
Esetleg váltsak másra? Erős lenne nekem ez a gyógyszer? Tapasztalatok?
Köszönöm! 21L
nem értelek...gondot okoz a fogamzásgátló mégse vagy hajlandó váltani, esetleg abbahagyni (szünetet tartani)
a harmadik gyógyszeremnél tartok, eddig ez a legjobb
nekem libidó-problémát nem okozott, de nem nedvesedtem eléggé, váltottam - ennyi.
a tanácsom,hogy menj el a nőgyógyászodhoz, beszéld meg vele, hogy szeretnél váltani, mert ez a problémád és mit javasol
biztosan a fogamzásgátló okozza a libidó-csökkenést? pároddal egyébként minden rendben, szereted stb.
nekem is szinte nulla a libidóm, viszont a 7 napos szünetben állandóan szexelnék, akkor meg ugye nem nagyon lehet...
így biztos vagyok benne, hogy a gyógyszer miatt van.
3 fajtát szedtem eddig, mindegyiknél így volt.
próbálkozni kell a tablettákkal, hogy melyik válik be...melyik okoz kevesebb problémát
a libidó-csökkenés vagy hüvelyszárazság komoly gond, mert rámehet a kapcsolat - bár a fogamzásgátló eléri a célját, szex nélkül nem is lehet teherbe esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!