Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy terhes?
Egy hete nem volt nálam óvszer (elfogyott az összes az előtte levő héten és még nem volt pénzem újat venni) viszont beraktam az egyik barátnőmnek pár másodpercig, majd kihúztam. Azóta nem keresett, remélem nem terhes, de erre gondoltam.
16/F
Beraktam, utána megjött az eszem és inkább kivettem, gondoltam nem kockáztatok. Tudom, hogy hülyeség volt, de ezen már nem tudok változtatni, szóval csak parázok.
Esetleg leírhatja valaki az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, nekünk nem tanítanak ilyet az iskolában (csak általánosban tanítottak).
"beraktam egyik barátnőmnek" - 8azdmeg, lefejeltem az asztalt.
Ez most ilyen barát-barátnő vagy több lányt szédítesz?
Több lányt, ezért fogy el folyton az óvszer, aztán mindig várnom kell a zsebpénzemre (vagy a diákmunkára, de az csak havonta jön, nem kéthetente mint a zsebpénz), hogy vehessek újat.
Szerintem eltértünk a kérdéstől.
Sajnálom, ha ezzel kiakasztottalak titeket. Én így élem az életem, ítélkezhettek, de én legalább őszinte vagyok és felvállalom (ezt is és magamat is).
A kérdésre viszont szeretnék választ kapni. Általában hogyan történik a megtermékenyülés? Mennyi hímivarsejtből szokott egy megtermékenyíteni egy petesejtet? Milyen mélyen kell ezeket bejuttatni? Lehet terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!