Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyának, hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt.
Még így konkrétan nem terveztük el hogy mikor, de a közel jövőben le szeretnénk feküdni. Szeretnék gondoskodni a megfelelő védekezésről, nehogy baj legyen.
Én még szűz vagyok, a barátom nem. Ismerem magam és tudom, hogyha óvszerrel védekeznénk, én végig idegeskednénk, hogy kilyukad stb. ezért szeretnék fogamzásgátlót.
Egyszer már mondta anyu, hogyha le szeretnénk feküdni, majd iratunk fel tabit.
De sajnos az ilyen "kényes" témákról sose tudtam könnyen beszélni vele. Azt is, hogy megjött, csak 2 hónap után mertem elmondani.
Szerintetek, hogyan kezdjem el a beszélgetést? Milyen körülmények közt és mit mondjak neki?
Köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 12. 20:26
11/12 anonim válasza:
Valójában lehet hogy hatékonyabb a tabletta.. De igazából sokkal jobban parázhatsz tőle, mert ugyan tudod, hogy hény százalékban véd meg ez a legjobb stb, de közben meg ugye nincs semmi közetek. Hiába tudod az agyaddal hogy véd, mégis nehéz. Én legalábbis így érzem. A gumi viszont "kézzel fogható" és nem utolsó sorban észreveszed, hogyha valami baj van vele. A tablettánál meg nem, csak azt hogy nem jön meg, vagy megjön és mégis terhes vagy. Fiatal vagy még hozzá szerintem, hogy hormonokkal tömd magad, de láttam már másokat is akik szedtek ilyen korban. Igazából sokat nem tudsz tenni, eléállsz és megmondod. A lényeg hogy mindenképpen menj el orvoshoz és vizsgáljon meg, mert nagy felelősség ezt szedni.
12/12 anonim válasza:
15 évesen nem kénem még sehogysem szexelni, pláne nem mindössze 4 hónap után. Hova fajul a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!