Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha beveszem a fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beveszem a fogamzásgátlót és nincs szex akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Randim lesz és benne van a pakliban, hogy megtörténik, ezért anyutól vettem el a gyógyszeréből és be akarom venni. De lehet nem lesz semmi. Még szűz vagyok.

2013. okt. 24. 00:32
1 2 3
 21/21 Soluna válasza:
Kedves szerelmes 18 éves! Jobb is így , remélem sikerült a sráccal beszélned, hogy védekezni szeretnél.... Ha ahhoz elég nagynak és felnőttnek érzed Magad, hogy nemi életet élj tedd az FELNŐTT módjára és védekezz! A neten nagyon sok hasznos Tiniknek készült oldal van! Olvasgass és tájékozódj, de az iskolában a védőnő is tud segíteni! Vagy keress fel egy nőgyógyászt az egyik barátnőddel. 18 évesen ha szűz vagy ha nem éppen itt az ideje, mert nagyon sok női betegség nem válogat (méhnyak , petefészekrák). Évente menj el és vetess le kenetet ((INGYEN VAN)) viszont megmentheti az ÉLETEDET! Remélem segítettem és átgondolod a dolgokat mielőtt cselekszel...
2013. okt. 25. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!