Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti a lányok helyében szednétek fogamzásgátlót kockáztatva az egészségeteket a guminélküli szex miatt?
Az a baj ezzel, hogy a férfiak tényleg azt hiszik (lásd utolsó), hogy a tabletta nem okozhat problémát. Aki ezt hiszi, az nyilván beszedné.
Aki meg tudja, hogy okozhat bajt, az jó eséllyel a barátnőjével se eteti meg.
Utolsó:
1. A mellékhatások nem mindig a szedés alatt jönnek elő.
2. Nekem meg van egy rakás ismerősöm, akinek baja lett tőle.
ez így igaz, utolsó, nekem is csomó ismerősöm van, akiknek problémájuk lett belőle. én 23 éves lány vagyok, nem szedtem soha. Lett volna egy pasi, aki azt meri nekem mondani, hogy szedjem!... szedhette volna a sátorfáját, az biztos :)
aki azt mondja, ugyan, semmi baja nincs, nem biztos, hogy tud róla, ill. nem mindenkinél jelentkezik, de nekem nem 1 bnőmnek lett pajzsmirigygondja, hormonzavara, nameg miután abbahagyta a szedést, nem jött meg neki vagy 1 évig. ne mondja vki, hogy ez normális!!!!
"utolsó ez változó kinek mi...."
Nem is mondtam egy szóval se, hogy 100%, hogy vkinek baja lesz tőle.
Van egy csomó nő, aki szedi 10 évig, nincs tőle semmi baja, és az első tabimentes hónapban terhes lesz.
Aztán van olyan (mint pl. az egyik ismerősöm), aki szedi 3 évig, és az előtte napra pontos ciklusát teljesen szétcseszi. Meg olyan, aki tüdőembóliát kap tőle.
Lehet gondolkodni, hogy mennyire érdemes kockáztatni. Aki akar, az szedje. Csak nem kell azt hinni, hogy nem okozhat problémákat, mint ahogy egyesek hiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!