Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, ti a lányok helyében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti a lányok helyében szednétek fogamzásgátlót kockáztatva az egészségeteket a guminélküli szex miatt?

Figyelt kérdés
Oké, ez csak elméleti kérdés, de sok pasi szerint ez csak egy tabletta amit rendszerrel kell szedni és minden oké, nem lesz baba. Közben sokkal többről van szó, ezek komoly tabletták, sok lány hormonháztartását teljesen felborítja és rengeteg rossz mellékhatás jelentkezik, ha nem is rögtön de idővel biztosan.. és ez a szexvágy lenullázásától, hajhullástól bőrkárosodástól hízásig májmérgezésig trombózisig bármi lehet. és az orvosok se valami lelkiismeretesek. Ti vállalnátok?
2013. máj. 14. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi leszek :)
2013. máj. 14. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Ki kell húzni idejében.
2013. máj. 14. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én annak sem örülök, hogy a legtöbb lány ezt szedi
2013. máj. 14. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézd,ha nem nőne tőle meg a mellem,akkor simán.
2013. máj. 14. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nézd eddig 5 barátnőm/párom volt, mind szedett fogamzásgátlót, soha egyiknek sem lett Semmi baja semmi mellékhatása.
2013. máj. 14. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel, hogy a férfiak tényleg azt hiszik (lásd utolsó), hogy a tabletta nem okozhat problémát. Aki ezt hiszi, az nyilván beszedné.

Aki meg tudja, hogy okozhat bajt, az jó eséllyel a barátnőjével se eteti meg.

Utolsó:

1. A mellékhatások nem mindig a szedés alatt jönnek elő.

2. Nekem meg van egy rakás ismerősöm, akinek baja lett tőle.

2013. máj. 14. 16:45
 7/11 anonim ***** válasza:
utolsó ez változó kinek mi....
2013. máj. 14. 16:55
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

ez így igaz, utolsó, nekem is csomó ismerősöm van, akiknek problémájuk lett belőle. én 23 éves lány vagyok, nem szedtem soha. Lett volna egy pasi, aki azt meri nekem mondani, hogy szedjem!... szedhette volna a sátorfáját, az biztos :)

aki azt mondja, ugyan, semmi baja nincs, nem biztos, hogy tud róla, ill. nem mindenkinél jelentkezik, de nekem nem 1 bnőmnek lett pajzsmirigygondja, hormonzavara, nameg miután abbahagyta a szedést, nem jött meg neki vagy 1 évig. ne mondja vki, hogy ez normális!!!!

2013. máj. 14. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg van férfi fogamzásgátló is... :D Bár még nem találkoztam vele, mert nem kerestem. Viszont inkább veszek gumit. Ennyit azért nem sajnálok arra, hogy ne legyen semmi baja annak az embernek még véletlenül se, akit szeretek...
2013. máj. 14. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:

"utolsó ez változó kinek mi...."

Nem is mondtam egy szóval se, hogy 100%, hogy vkinek baja lesz tőle.

Van egy csomó nő, aki szedi 10 évig, nincs tőle semmi baja, és az első tabimentes hónapban terhes lesz.

Aztán van olyan (mint pl. az egyik ismerősöm), aki szedi 3 évig, és az előtte napra pontos ciklusát teljesen szétcseszi. Meg olyan, aki tüdőembóliát kap tőle.

Lehet gondolkodni, hogy mennyire érdemes kockáztatni. Aki akar, az szedje. Csak nem kell azt hinni, hogy nem okozhat problémákat, mint ahogy egyesek hiszik.

2013. máj. 14. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!