Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, ti a lányok helyében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti a lányok helyében szednétek fogamzásgátlót kockáztatva az egészségeteket a guminélküli szex miatt?

Figyelt kérdés
Oké, ez csak elméleti kérdés, de sok pasi szerint ez csak egy tabletta amit rendszerrel kell szedni és minden oké, nem lesz baba. Közben sokkal többről van szó, ezek komoly tabletták, sok lány hormonháztartását teljesen felborítja és rengeteg rossz mellékhatás jelentkezik, ha nem is rögtön de idővel biztosan.. és ez a szexvágy lenullázásától, hajhullástól bőrkárosodástól hízásig májmérgezésig trombózisig bármi lehet. és az orvosok se valami lelkiismeretesek. Ti vállalnátok?
2013. máj. 14. 15:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

En mondtam is bnomnek, mikor meg volt, h alljon le vele vmennyi idore, de mintha fuggo lett volna, pedig meg emlitette is, h mikor leallt vele egy idore olyan szexualis vagya volt, h csuda, mikor velem volt, akkor pedig "nekem mindegy, h van szex, vagy sincs". Lehet, h csak mentegetni akarom magam legbelul, h a tavi hibaja volt, de vmilyen reszben tuti.

Beszeltem errol a dologrol egy dokival is, es o jonak tartotta azt az otletemet, h mondjuk bizonyos idokozonkent (pl. tobb honap) atall a par gumira vmennyi idore. Szoval van forditott eset is, pedig ennek a csajnak szakmajabol kifolyolag ismernie kellene a kovetkezmenyeket, de valoszinuleg igy erzi biztonsagban magat, vagy vmi hasonlo lehet a hatterben.

2015. ápr. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!