Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebből baj? Most már bánom.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj? Most már bánom.

Figyelt kérdés
Kb. fél éve szedek fogamzásgátlót és egyszer sem maradt ki egy szem sem, a fél óra csúszás is nagyon ritka, viszont most eléggé félek, mert a gyógyszermentes időszakban belém élvezett a párom és olvastam, hogy sokan kételkednek abban, hogy vajon ilyenkor is hatékony-e. Jártatok már igy? Lett belőle baba? Eléggé félős ember vagyok, mivel lelkileg nagyon megsiselne egy abortusz, de 21 éves egyetemistaként bármilyen fájó is nem vállalnánk a babát, hisz annyi tervünk van még, ami gyerek nélkül ezerszer könnyebb lehet. Máskor már biztos nem vesztem el a fejem aktus közben és szólok a páromnak, hogy nem kéne. Egyébként másnapra rá megjött a megvonásos vérzésem, amit normálisnak véltem, a mellfeszülésem megszűnt. Néha már bebeszélem magamnak, hogy terhes lehetek, a barátom már néha falra mászik tőlem, szerinte sok I didn't know I was pregnant műsort néztem :D Paranoiás lettem?

2013. okt. 21. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Kicsi az esélye a babának ,de azért én csinálnék egy tesztet, hátha az megnyugtat... vagy éppen nem. De legalább megtudod mi van. Viszont gyógyszermentes időszakban ha szexelni akartok legalább húzzatok gumit. az a biztos
2013. okt. 21. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondd, az óvszerről hallottál már? Legközelebb kotonozzatok.
2013. okt. 21. 16:53
 3/6 anonim válasza:
Valószínűleg benne van a használati leírásban, de a gyógyszermentes időszakban is teljes védelmet kellene nyújtson...De ha tényleg paranoiás vagy - ami amúgy én is vagyok, pedig én fogamzásgátló+gumi-val védekezünk, de még így is félek, ha néha a gumi elmarad - akkor vegyél egy tesztet, az a biztos..de ha annak se hinnél, irány egy ultrahang, az elől már nem bújhat el semmi :)
2013. okt. 21. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy éretlen kis lúd vagy, az a helyzet, hiába 21 meg főiskola, neked nem kéne szexelned. A fogamzásgátlók szüneti időszaka a gyógyszer hatásának tervszerinti része, mely alatt ugyanúgy védett vagy. Ha nem lennél lusta elolvasni a rohadt papírt, akkor látnád, hogy véd. Nem tudom, melyiket szeded, de pl a yadine papírján ez áll:

"Ha így szedi a Yadine filmtablettát, védve van a terhesség ellen azon a 7 napon is, amikor nem szedi a tablettát."

Nyilván a többinél is le van írva. Az a baj, hogy olvasási és szövegértési nehézségekkel küzdő, rettegő bölcsészpalánta vagy, aki képtelen a világ információforrásának 90%-át adó írásbeliséget normálisan alkalmazni. De dugni azért tudsz.

Ne a hivatalos kétkedőknek és a mindenben összeesküvést keresőknek adj hitelt, hanem kapcsold be azt a szürkésfehér zselét a fejedben, mert bazira rosszul jársz.

2013. okt. 21. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
akár milyen dúrván fogalmazott az utolsó,igaza van.. Na de az ilyen nem tudom miért szedi a tablettát.Az helyett hogy tanulna,reálisan gondolkodna,meg venné a fáradtságot elolvasni a tájékoztatót ide írogat unalmában.. -.- kíváncsi lennék milyen szakot tanulsz,hogy ennyi logika szoruljon beléd,ráadásul hónapok óta szeded,de a gyógyszer leírását ezek szerint még nem láttad..
2013. okt. 21. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Jah,és ha nem világos még mindig:Véd a tabletta a 7napos szünetben is,tehát ha a szünet minden egyes napján 6x szexelsz is védve vagy!Nem kell gumi,nem kell semmi.. utolsó voltam
2013. okt. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!