Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan fogamzásgátló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fogamzásgátló, amitől nem hízik az ember és nem szőrösödik?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok.Még nem szedtem tabit,de komoly kapcsolatom van és már elérkezettnek látom az idejét hogy szedjek. hízhatnék tőle? van rajtam egy kicsi felesleg és nem akarok még többet hízni,se szőrösödni. Vagy ez csak tévhit lenne?
2008. júl. 6. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
én 17éves vagyok,milligestet szedek..nekem semmi bajom nincs tőle,semmi változás,pedig nekem vigyáznom kell hogy tartsam a súlyom...egyébként a legtöbb fogamzásgátló csak vizet rakhat rád,ami 1,5kg max...nekem ennyi se jött fel...
2008. júl. 6. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezek a mai gyógyszerek már elég alacsony hormontartalmúak. Nem hízol tőle, esetleg attól, ha nő az étvágyad a hormonok miatt, mert ezek becsapják a szervezetet, és elhitetik vele, hogy terhes vagy.

Szőrösebb meg nem leszel, csak gyorsabban nőhet a szőr.

Igazából nem egészséges egyik sem, mert felborítják a hormonháztartást, a szervezet később nehezen áll vissza. Én is szedek, de ha lenne egy más, ugyanilyen biztos módszer, akkor inkább azt választanám.

2008. júl. 6. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
ne aggódj, már kevés esélyét látom annak, hogy bármelyik is fellépne ezek közül a tabletta miatt... igaz, hogy lehetnek mellékhatások, de meg kell találni a neked való tabit és kész.... pattanások sem lesznek, nekem a hajam sem zsírosodik annyira és még a melled is nöhet... nézz utána, beszéld meg az orvossal, ha tartassz töle, de nem hiszem, hogy baj lesz:D
2008. júl. 7. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Belarát szedek, már egy éve, és nincs különösebb mellékhatása. Gondolok itt ezekre, amiket Te is említesz, de más kellemetlenséget sem tapasztaltam. Hozzáteszem, a cicim néha feszül mensi előtt, de ugy vettem észre, picit nőtt is.
2008. júl. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!