Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bizok a fogamzasgatloban. Ugy erzem hiaba szedem, tartok tole, hogy terhes leszek. Ez normalis? Tabletta+gumi egyuttes hasznalata mar beteges? 19L
75-osnek igaza van. En is tablettat szedek hormonzavarra. Osztalyvezeto foorvos a nogyogyaszom. Maganrendelesre jarok. Pajzsmirigyemmel nincs gond.
Egy aszisztens ne akarja mar megmondani, hogy okosabb mint egy foorbos....
En is hasznalok gumit is.
Bar nem nekem szoltak az elobbiek, de en vettem a faradtsagot, es megneztem 22# mashol, mas kerdeseknel adott valaszait. Mindenhol lehulyezi az orvos nogyogyaszt, es ha valaki nem ert egyet vele, az szerinte fogyatekos. Serteget masokat.
Javaslom lanyok, hogy erosen ignoraljatok a hozzaszolasait!!!
1.: Kb ide válaszoltam először ezzel a regisztrációmmal, tehát kicsit megbuktál.
2.: AZOK AZ ORVOSOK a buták, akik minden hlyeségre tablettát írnak fel! Pl hormonzavar, rendszertelen menses, pattanások. Normális, szakmailag elismert orvost nem kérdőjelezek meg!
Nektek mi is a bajotok? Az, hogy valaki rávilágított arra, hogy jelenleg ELFEDITEK a panaszaitokat, de nincs KEZELVE ÉS KIVIZSGÁLVA?
Nyugodtan lehet ignorálni a válaszaimat, de csak megsúgom, hogy "orvos válaszol" rovatban sem orvos, hanem pl én válaszolok.
Nevet nem akarok kiírni, de biztosan sokan ismeritek azt a bizonyos weboldalt.
Nem ide valaszoltal eloszor, ne hazudj.
Mashol is leirtad foglalkozasaidat, es a masra mondott "fogyatekos" beszolasod is onnan van. Nem kellene mindenkit ostobanak nezned. Nemveletlen, hogy a masik reged is csak 44%.
Tenyleg ne merj nevet irni, mert en merek kerdezni. ;)
Pont azert ilyen alacsony a szazalekom, mert elvezem lebuktatni az olyan "embereket" mint te. :)
Linkeljem ahol meg hozzaszoltal es sertegettel masokat?
Azokat is linkeld, ahol nem onjelolt orvospalantaknak irok, oke? Hanem normalis, szakszeru valaszt irtam.
44%-os regem meg nem volt szerintem.
Kicsit szétoffoljátok a kérdést, de nem gáz...
Szerintem is beteges. Ha kiszakad a gumi, akkor rohansz 72 órás tablettáért? Hiszen a tabletta szerinted önmagában nem véd, ha meg eldurran a gumi... De megsúgom, nem vehetsz be 72 órás tablettát. Felesleges pénzkidobás, felesleges stresszelés, mert aki a tablettában nem tud megbízni, az nem fog a gumi+tabletta kombóban sem. Nem is értem, így minek szexelsz, semmi élvezet, csak az örökös parázás? Fel kéne nőni kicsit. Vagy találni egy olyan partnert, akiben megbízol, hogy ha valami mégis balul sül el, kitart melletted... Mert még nem dőlt össze a világ senkinél sem, akinek besikerült egy baba... Akkor sem kötelezhet senki semmire, van választásod.
Minek írtál ide te is, jaj ne lepontoznak a sokeszűek.. Vigyázz, ezek szentek, sérthetetlenek!
Aztán majd néznek, mikor a tabletta abbahagyása után ugyanott tartanak, mint előtte :)) Okoskák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!