Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bizok a fogamzasgatloban. Ugy erzem hiaba szedem, tartok tole, hogy terhes leszek. Ez normalis? Tabletta+gumi egyuttes hasznalata mar beteges? 19L
Na azért ne meséld már be nekem, hogy sok nő hormonpótlás céljából szedi.
Nőgyógyászaton dolgozom, több rálátásom van a dolgokra, mint neked.
Lehet, hogy a legegyszerűbb módja, de majd csodálkozhatsz, ha sehogy sem tudsz majd teherbe esni a későbbiekben, mert a hormonzavarod nem kezelték normálisan.
Itt nem én vagyok a kötekedő meg a buta. Egyetemen tanultam évekig, nekem ne magyarázz meg semmit, mert biztos, hogy jobban tudom nálad.
Hormonpótlásra fogamzásgátló, hagy adjak egy pacsit az orvosodnak!..
De mindegy, maradj is az óvszer mellett, legalább Szűz Mária sem lehetsz, hogy valahogy mégis teherbe ess. Igazad van, ne szaporodj ennyi ésszel.
De hogy biztosra menj, használj még pesszáriumot - természetesen spermiciddel, rakass fel spirált a dokiddal. Így már biztos, hogy nem fogsz teherbe esni!
Elvégre lehet, hogy épp hasmenésed van és a gumi meg kiszakad.. És lám, ott a baj!
Egyrészről négy orvosnál jártam, és egyik sem tudott jobbat. Szerinted három évig egy orvos próbálkozott csak?
Nőgyógyász vagy gagyikám? Mert attól, hogy esetleg(!) nőgyógyász mellett dolgozol, nem vagy az!
Nagyon gáz a hozzászólásod, mert tökéletesen eljátszhatod, hogy mennyire okos vagy, de a valóságban semmit sem értesz, sőt, szerintem férfi vagy. És most menj sírni!
Persze, elmegyek sirni, mert egy anonim forumon egy buta no leszolt. Inkabb fel is akasztom magam, jo?:)
Te teszed tonkre magad feleslegesen, en csak segitemi akartam. De tenyleg jobb igy, igazad van! Hogy miert, azt leirtam mar fentebb.
Es termeszetesen ferfi vagyok. Veletlenul sem no.. :))
Tényleg menj csak sírni. Te mondod másra, hogy ostoba, és közben szó szerint nagyképűen osztod az észt. Ugyan mutasd már meg hol voltál jóindulatú hozzászóló?
Ja igen, nyugodtan kösd fel magad, a te döntésed...
És te tényleg azt hiszed, hogy jobban tudod mint több nőgyógyász ORVOS? Nevetséges hülyegyerek, aki a nők kérdéseire élvezkődik!
Drága szívem, vegyél nagyon gyorsan vissza a nagyképűségből, mert egyszer valaki úgy pofán fog verni, hogy ott maradsz! Hát mit képzelsz te, hogy beszélsz más emberekkel?
Milyen hlyegyerek vagyok én, mond már meg?! 30 éves nő vagyok, nőgyógyászati asszisztensként dolgozom jelenleg. Lehúztam pár évet egyetemen/főiskolán, dolgoztam ápolóként majd intenzív terápiás ápolóként.
És bátrn ki merem jelenteni, hogy VAN olyan orvos, akinél többet tudok! Szerinted mégis milyen orvos az, aki pl rendszertelen menstruációra fogamzásgátlót fel? És még persze sorolhatnék itt neked 100 példát, amit egyszerűen értelmes, SZAKMAILAG ELFOGADOTT orvosok nem tesznek!
Kíváncsi vagyok: te jártál valaha endokrinológián a problémáddal? Csak mert a hormonok címszó csak kis részben illik a nőgyógyászatra!
Ennyit arról, hogy egy élvezkedő hlyegyerek vagyok. Az intelligenciád a beton alatt található valahol, de azért okoskodni azt tudsz, minden áron!
Miért pontoztátok le a 100%-osat, mikor teljesen igaza van? Eddigi kérdésekre is mindig korrekt választ adott. Én jelenleg a 3. évemet húzom egyetemen és azt válaszolja, amit mi is tanulunk. Voltam náluk egyszer magánrendelésen és nagyon kedves, segítőkészek. Az én szervezetemben túl sok tesztoszteron termelődik, de ők tovább küldtek endokrinológiára. Nekik ott ez a szakterületük.
Nos csak annyit akartam kihozni ebből, hogy hiába szóljátok le, igaza van. Ha megfogadod, akkor jól jársz, ha nem, akkor csak és kizárólag magadra vess!
"Es termeszetesen ferfi vagyok. Veletlenul sem no.. :))"
Ha te ebben nem érezted az iróniát, akkor tényleg komoly gondok vannak nálad a fejedben.
Részemről befejeztem.
És nem mellesleg a nevem előtt dr szerepel. Ennyit a "buta" nő kijelentéséről. És persze az, hogy véletlenül se nő, egy kicsit sem sért téged, igaz?
Miért pontozzák le? Azért picim, mert orvosok (nem édes, nem egy darab), teljesen mást mond. Nos, ők már végeztek az egyetemen. Attól, hogy 100% most, nézd meg pár nap múlva. Lesz 20%-os válaszadó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!